Når det danske sommervejr indbyder til det, er der ikke noget bedre sted at befinde sig end på vandet. Sådan var der også mange, der havde det torsdag den 18. juli, hvor Rundfart Friheden var velbesøgt.

Dit Næstveds fotograf, Anne Beth Witte, var en af de sejlende, der var omgivet af glade børn og voksne, som nød den smukke tur i Karrebæk Fjord. Solen og de 25 grader gjorde blot turen endnu mere magisk.

Rundfart Friheden er en turbåd, der stævner ud fra det karakterfulde havnemiljø i Næstved og runder to af de smukkeste pletter i Danmark: Gavnø med det eventyrlige Gavnø Slot og den hyggelige havneby Karrebæksminde med badestrand, ishus og havnemiljø. Og der var mange, som denne torsdag benyttede sig af de forskellige stop, hvor man nemt kan stå af og på.

Om bord på båden må man gerne medbringe sin egen mad, men drikkevarer skal købes ombord. Hver mandag og tirsdag aften serveres der også stegt flæsk med persillesovs under sejlturen. I den forbindelse er det en god idé at bestille plads i god tid. Læs mere om de forskellige afgange her.

Så hvis du alligevel skal på opdagelse i Næstved, bør du unde dig selv en tur med Rundfart Friheden.