Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 8. juli til den 16. juli 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
KARREBÆKSMINDE: Fire sigtet efter maritim kontrol
Politiet var søndag sammen med rigtig mange andre til stede ved den årlige kapsejlads i Karrebæksminde. Dog ikke som deltagere, men som myndighed for at kontrollere, at sikkerhedsbestemmelserne blev overholdt. Der blev kontrolleret en række både, og det resulterede i fire sigtelser, dels for ikke at have medbragt speedbådscertifikat, dels for manglende sikkerhed – altså f.eks. ikke at have medbragt sikkerhedsveste til alle på båden. Politiet følger op med flere sikkerhedskontroller i løbet af de kommende uger.

NÆSTVED: Kokain i pose
En patrulje bemærkede fredag klokken 23.40 en mand, der sad på en bænk i centrum af Næstved med en lille pose med noget hvidt pulver i. Manden forsøgte først at gemme posen væk, men politiet fandt den hurtigt, og det viste sig, at der var 0,4 gram kokain i posen. Manden – der var 30 år og fra Næstved – blev derfor sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Smed tøjet i Ramsherred
Lørdag klokken 23.20 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var i færd med at smide tøjet i Ramsherred i Næstved. På trods af den milde sommeraften var det dog en opførsel, der – som det hedder – var egnet til at forstyrre den offentlige orden. Det var en 53-årig mand fra lokalområdet, som var fuld, og for at få ro på stedet blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 53-årige blev ledsaget til sin bopæl og kan nu vente en bøde på 1.500 kroner for sine eskapader.

NÆSTVED: Narkobilist sigtet for at udgive sig for en anden
Politiet standsede torsdag klokken 8.04 en bilist ved Grønhøjskiosken på Vordingborg Landevej lidt uden for Vester Egesborg. Den pågældende legitimerede sig med et kørekort som en 30-årig mand med bopæl i udlandet. Der blev rutinemæssigt gennemført en narkometertest, som gav udslag for cannabis, og han blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Politibetjentene fandt også fem hobbyknive i bilen, og føreren blev derfor også sigtet for overtrædelse af knivloven. Da den anholdte skulle afhøres, kunne han imidlertid ikke helt huske sin fødselsdag, og det viste sig, at han havde vist et forfalsket kørekort med oplysninger om en andens identitet. Det var i stedet en 39-årig udenlandsk mand, som ikke havde førerret. Den 39-årige blev herefter også sigtet for kørsel uden førerret og for dokumentfalsk. Den 39-årige blev løsladt igen klokken 14.35 efter endt afhøring.

NÆSTVED: Fire sigtet for groft hærværk mod shelterplads
Torsdag klokken 13.32 fik politiet en anmeldelse om, at der havde været gæster på en shelterplads, der ligger på Fodsporet ved Fodby. Besøget var dog gået noget ud over stedet, hvor borde-/bænkesæt var blevet brændt af, det ene shelter var væltet halvt omkuld, og der lå knuste flasker og affald overalt. På baggrund af gode vidneforklaringer fandt politiet torsdag eftermiddag frem til fire unge i alderen 17-19 år fra lokalområdet, og de blev alle fire sigtet for groft hærværk.

NÆSTVED: Anholdt efter skubberi
Politiet blev onsdag klokken 15.07 kaldt til Skovburren i Næstved, hvor en mand anmeldte, at han havde haft et korporligt sammenstød med en anden mand, og at det havde ført til noget skubberi. Politiet fandt frem til en 29-årig mand fra lokalområdet, som blev anholdt på Skovburren. Den 29-årige er sigtet for vold, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Han blev løsladt efter afhøring.

NÆSTVED: To butikstyve varetægtsfængslet
I et grundlovsforhør tirsdag i retten i Næstved blev to mænd varetægtsfængslet. De er sigtet for fire tilfælde af butikstyveri i blandt andet Næstved Storcenter. Politiet fik mandag aften en anmeldelse om, at en vagt i storcenteret tilbageholdt to mænd, som var under mistanke for at have stjålet fra forretningerne. Det viste sig, at de havde en pose med en T-shirt, som de ikke kunne redegøre for, og de blev herefter anholdt. Der er tale om to udenlandske mænd begge 47 år gamle. Politibetjentene fandt frem til deres bil, som holdt på p-pladsen, og her fandt betjentene yderligere en del parfumevarer og forskellige stykker tøj. Mændene blev anholdt mandag klokken 17.55, og er nu varetægtsfængslet frem til den 31. juli.

NÆSTVED: Havde 3,6 gram hash
Politiet standsede tirsdag klokken 15.30 en 31-årig mand fra Næstved, der kom gående på en p-plads på Nygårdsvej i Næstved. Det viste sig, at den 31-årige havde to klumper hash på i alt 3,6 på sig, som blev konfiskeret, og den 31-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Havde en joint – sigtet for at have ulovlige stoffer
En bøde på 2.000 kroner – det er, hvad en 24-årig mand fra Næstved står til, efter at politiet tjekkede ham natten til onsdag. Den 24-årige gik sammen med en anden ad Grønvej i Næstved, da en politipatrulje kom forbi. Det så ud til, at han røg en joint, og derfor standsede politiet ham. Den 24-årige havde ganske rigtigt en joint i lommen, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Butikstyve anholdt
En medarbejder i Næstved Storcenter bemærkede mandag klokken 17.55 to mænd, der havde gemt en taske under en jakke. Politiet blev tilkaldt og det viste sig, at tasken indeholdt tøj, der var fjernet fra flere forskellige butikker i centeret. De to mænd blev derfor anholdt klokken 17.55, sigtet for butikstyveri, og deres bil blev beslaglagt. De var begge fra udlandet og begge 47 år.

VORDINGBORG/NÆSTVED: To tilfælde af tricktyveri
To forretninger var fredag eftermiddag udsat for tyveri, og både fremgangsmåde og signalement tyder på, det kunne være de samme gerningsmænd. Klokken 12.50 kom en mand og en kvinde ind i
Garant på Vognmandamarken i Vordingborg, men efter et øjeblik i butikken, forlod de stedet igen. Umiddelbart efter opdagede en medarbejder, at hendes pung var blevet stjålet op ad en taske, som stod i et baglokale.Klokken 17.45 var en tøjbutik på Dania i Næstved udsat for et tyveri. Tyvene lagde en bunke tøj på disken oven på en iPhone, men pludselig var parret nødt til at forlade butikken. Mobilen forsvandt samtidig. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der at bemærket noget usædvanligt eller som har oplysninger til sagen.

NÆSTVED: Varetægtsfængslet efter vejvrede
To billister kom lørdag klokken 15.55 op at toppes ved rundkørslen ved Fagotvej i Næstved. Den ene bil havde en 58-årig kvinde fra Gelsted ved rattet og den anden en 35-årig kvinde fra Herlufmagle som fører. Den 35-årige havde en 28-årig mand med i bilen, og da de to trafikanter tilsyneladende ikke var enige om færdslen, standsede den 35-årige bilen ved rundkørslen, og den 28-årige steg ud. Han smadrede en siderude i den 58-åriges bil og gav hende flere slag på armen, inden han holdt inde og fortsatte kørslen. Politiet blev tilkaldt, og den 28-årige blev ringet op og anmodet om at returnere til stedet. Her blev han anholdt og sigtet for vold og hærværk, og på grund af tidligere sager blev han fremstillet i grundlovsforhør søndag. Her blev han varetægtsfængslet frem til den 24. juli.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Appenæs Bygade Hus Mandag klokken 11.00-11.15 Personlige papirer
Næstved Rosenvej Hus Tirsdag klokken 5.30 – fredag klokken 4.30 37 spande med maling og et mindre malerstillads

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fuglebjerg Slagelsevej Mandag klokken 19.35-23.15 Syv trafikanter blev målt til at køre hurtigere end de tilladte 80 km/t. En blev målt til at køre ikke mindre end 150 km/t! Fem står til et klip i kørekortet, mens to risikerer en betinget frakendelse

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Karrebækvej Torsdag klokken 7.40-14.05 ATK 1450 102 60 km/t 117 km/t 12 klip og en betinget frakendelse
Næstved Slagelsevej, Kyse Onsdag klokken 13.45-20.00 ATK 1480 119 50 km/t 81 km/t Otte klip
Næstved Havnegade Mandag klokken 5.45-10.00 ATK 1051 6 50 km/t 66 km/t
Tappernøje Rønnedevej Søndag klokken 13.55-19.45 ATK 368 31 70 km/t 108 km/t Fem klip