Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 31. maj til den 11. juni 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Kørte uden kørekort
Politiet standsede søndag klokken 15.33 en 42-årig mand fra Næstved, mens hans kørte i bil på Morelvej. Det viste sig, at han havde fået frakendt sit kørekort og han blev derfor sigtet for at køre uden førerret.

NÆSTVED: Trussel på livet
En 34-årig mand fra Nærum blev anholdt mandag klokken 00.48 og sigtet for at true en anden på livet, efter at han havde antastet et tidligere familiemedlem på gaden ved Enggårdsvej. Han blev derfor taget med på stationen til afhøring, hvorfra han blev løsladt igen klokken 10.46.

NÆSTVED: Kørekort inddraget
En 44-årig kvinde fra Fensmark blev anholdt søndag klokken 03.42 og sigtet for spirituskørsel, efter at hun var blevet standset i sin bil på Grønnegade i Næstved. En patrulje havde bemærket, at hun kørte usikkert, og det viste sig, at hun havde en promille, der var et stykke over det tilladte. Hendes førerret blev derfor inddraget. Hun blev løsladt igen klokken 04.45.

NÆSTVED: Buschauffør blev slået
En buschauffør fik fredag klokken 15.25 mindst tre knytnæveslag i ansigtet, da bussen holdt ved Næstved Storcenter. Det skete, da han bad tre personer i 20’erne om enten at købe en billet eller at forlade bussen, da deres billet kun var gyldig til centeret. Det fik den ene af de tre personer til at slå chaufføren i ansigtet, og de stak alle tre af til fods via et stisystem med kurs mod Næstved Nord. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de tre personer ved Næstved Storcenter omkring klokken 15.25. Ring på 1-1-4.

NÆSTVED: Fandt slange i kælderen
Politiet fik fredag en anmeldelse fra en mand, der i sit kælderrum på Jyllandsvej i Næstved havde fundet en slange. Slangen var en kongepyton på ca. 1 meters længde, og den blev indfanget og videreformidlet til et dyreinternat. Hvis nogen har oplysninger om ejeren, hører politiet gerne om det på tlf. 1-1-4.

NÆSTVED: Påvirket på knallert havde hash
Onsdag klokken 21.44 standsede politiet en 19-årig mand uden fast bopæl, der kom kørende på Parkvej i Næstved på knallert. Den 19-årige havde ikke kørekort til knallert, og en narkometertest gav udslag for cannabis. Derfor blev den 19-årige anholdt og sigtet for kørsel uden førerret og for kørsel i påvirket tilstand. Politiet fandt ca. 24 gram hash og et par telefoner på den 19-årige, og han blev derfor også sigtet for salg af euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 51-årig fik en knytnæve i ansigtet
Det var tilsyneladende en uoverensstemmelse om tebreve, der onsdag aften var årsag til, at to mænd kom i diskussion på herberget på Marskvej i Næstved. En 51-årig mand fik en knytnæve i ansigtet af en 30-årig mand, og politiet blev tilkaldt. Den 30-årige blev anholdt klokken 23.22 og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 1.48.

NÆSTVED: Butikstyveri
Tirsdag klokken 19.58 standsede en medarbejder i Bilka en 18-årig mand fra Stubbekøbing, der var gået igennem kasselinjen uden at betale, selvom han kort forinden havde taget to trøjer i butikken, pillet prismærkerne af og taget dem på. Han blev derfor anholdt klokken 19.50, sigtet for butikstyveri og blev taget med på stationen. Han blev løsladt igen klokken 22.35.

NÆSTVED: Salg af hash
Politiet standsede fredag klokken 23.03 en 21-årig mand fra Næstved på en knallert på Nygårdsvej. Her viste det sig, at han var i besiddelse af 11 små poser med cirka to gram hash i hver. I alt 20,9 gram. Herudover havde han et større beløb i kontanter og en telefon, der så ud til at være blevet brugt til salg af stoffer. Han blev derfor anholdt klokken 23.15, sigtet for salg af euforiserende stoffer, og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 01.15.

NÆSTVED: Havde kokain – fik forbud efter restaurationsloven
Politiet fik lørdag klokken 3.34 en anmeldelse om, at en gæst på et værtshus i centrum af Næstved havde stoffer på sig og derfor var blevet bortvist fra stedet. Det var en 40-årig mand fra Næstved, der viste sig at have en lille påse med 0,18 gram kokain. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han fik samtidig et forbud efter restaurationsloven mod at komme på værtshuset fremover.

NÆSTVED: To sigtet for salg af stoffer
Lørdag aften fik politiet en anmeldelse om en knallert, der larmende kørte omkring på Jørgen Jensens Vej i Næstved. En politipatrulje fandt kort efter frem til en knallert, der stod ved en adresse i nærheden, og den passede på signalementet. Knallertejeren var en 19-årig mand, og da politiet kontaktede ham, fandt de frem til 2,8 gram kokain fordelt i små salgsposer, og hos en anden 19-årig mand, der også var til stede, blev der fundet 1,3 gram hash og 17,77 gram kokain. De to 19-årige blev herefter anholdt klokken 23.20 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen søndag formiddag.

KARREBÆKSMINDE: Kørte uden kørerkort
Politiet standsede onsdag klokken 20.43 en 22-årig mand fra Nørre-Alslev på Karrebækvej, hvor han kørte bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Herudover blev bilens ejer sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort.

NÆSTVED: Butikstyveri
En medarbejder i Næstved Storcenter standsede onsdag klokken 12.00 en 20-årig kvinde, da hun forsøgte at gå fra butikken uden at betale. Hun havde blandt andet stålet en trøje og nogle campingstole. Den 20-årige kvinde, der var fra Næstved, blev derfor sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: Nægtede at oplyse andet end navn
En 27-årig mand blev anholdt torsdag klokken 02.14 i midtbyen, fordi han nægtede at oplyse andet end sit navn til politiet. Han blev derfor sigtet for at overtræde retsplejeloven og taget med på politistationen i Næstved, hvor han valgte at give de manglende oplysninger. Han blev løsladt igen klokken 03.45.

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Slagelsevej Onsdag kl. 20.20 – 22.30 1 sigtet for at have overtrådt hastigheden. Billisten blev målt til at have kørt 105 km/t hvor man må køre 80 km/t, hvilket giver et klip samt en bøde, 1 sigtet for at have monteret blå positionspærer på sin bil, 1 sigtet for at køre på knallert uden førerret samt at have overladt føringen til en person uden førerret, samt 1 sigtet for narkokørsel på lille knallert, for narkokørsel og kørsel uden førerret. Derud over var knallerten ikke registreret, og føreren var i besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fensmark Holmegaardsvej Fredag kl.
18.35 til
22.10
ATK – Bestilt færdsels-kontrol 186 58 50 km/t 95 km/t 19 klip og
2 betingede frakendelser
Næstved Landevejen Fredag k.
07.25 til
10.45
ATK 1400 23 50 km/t 70 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej Onsdag kl.
17.30 – 20.00
ATK 822 0 80 km/t
Næstved Vordingborgvej Tirsdag klokken 10.40-13.30 ATK 540 27 60 km/t 86 km/t To klip
Del på sociale medier