Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 24. maj til den 4. juni 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Salg af hash
Politiet standsede fredag klokken 23.03 en 21-årig mand fra Næstved på en knallert på Nygårdsvej. Her viste det sig, at han var i besiddelse af 11 små poser med cirka to gram hash i hver. I alt 20,9 gram. Herudover havde han et større beløb i kontanter og en telefon, der så ud til at være blevet brugt til salg af stoffer. Han blev derfor anholdt klokken 23.15, sigtet for salg af euforiserende stoffer, og taget med på stationen, hvorfra han blev løsladt igen klokken 01.15.

NÆSTVED: Havde kokain – fik forbud efter restaurationsloven
Politiet fik lørdag klokken 3.34 en anmeldelse om, at en gæst på et værtshus i centrum af Næstved havde stoffer på sig, og derfor var blevet bortvist fra stedet. Det var en 40-årig mand fra Næstved, der viste sig at have en lille pose med 0,18 gram kokain. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han fik samtidig et forbud efter restaurationsloven mod at komme på værtshuset fremover.

NÆSTVED: To sigtet for salg af stoffer
Lørdag aften fik politiet en anmeldelse om en knallert, der larmende kørte omkring på Jørgen Jensens Vej i Næstved. En politipatrulje fandt kort efter frem til en knallert, der stod ved en adresse i nærheden, og den passede på signalementet. Knallertejeren var en 19-årig mand, og da politiet kontaktede ham, fandt de frem til 2,8 gram kokain fordelt i små salgsposer, og hos en anden 19-årig mand, der også var til stede, blev der fundet 1,3 gram hash og 17,77 gram kokain. De to 19-årige blev herefter anholdt klokken 23.20 og sigtet for salg af ulovlige stoffer. De blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen søndag formiddag.

KARREBÆKSMINDE: Kørte uden kørekort
Politiet standsede onsdag klokken 20.43 en 22-årig mand fra Nørre-Alslev på Karrebækvej, hvor han kørte bil, selvom han ikke havde noget kørekort. Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Herudover blev bilens ejer sigtet for at overlade sin bil til en person uden kørekort.

NÆSTVED: Butikstyveri
En medarbejder i Næstved Storcenter standsede onsdag klokken 12.00 en 20-årig kvinde, da hun forsøgte at gå fra butikken uden at betale. Hun havde blandt andet stålet en trøje og nogle campingstole. Den 20-årige kvinde, der var fra Næstved, blev derfor sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: Nægtede at oplyse andet end navn
En 27-årig mand blev anholdt torsdag klokken 02.14 i midtbyen, fordi han nægtede at oplyse andet end sit navn til politiet. Han blev derfor sigtet for at overtræde retsplejeloven og taget med på politistationen i Næstved, hvor han valgte at give de manglende oplysninger. Han blev løsladt igen klokken 03.45.

GLUMSØ: 54-årig fremstilles i grundlovsforhør – sigtet for at have pistol
En 54-årig mand fremstilles onsdag i grundlovsforhør. Han blev anholdt tirsdag klokken 16.08, efter at politiet først på eftermiddagen fik en anmeldelse om, at han var i besiddelse af en pistol på en adresse i Glumsø. Politiet rykkede ud til stedet med flere patruljer, og ved en undersøgelse af huset blev der da også fundet en skarpladt pistol. Den anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om våben. Anklagemyndigheden vil anmode om, at grundlovsforhøret bliver afholdt for lukkede døre.

NÆSTVED: 33-årig kvinde varetægtsfængslet efter brandstiftelse
En 33-årig kvinde fra Næstved blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 25. juni. Hun er sigtet for fem tilfælde af brandstiftelse – de fire er sket i den seneste weekend, hvor fire biler blev antændt på forskellige steder i Næstved, mens den femte sigtelse vedrører en brand, der skete den 9. marts i Nørre Alslev. Kvinden blev anholdt mandag eftermiddag, da hun meldte sig selv til politiet.

NÆSTVED: 30-årig råbte op i borgerservice
Politiet blev mandag formiddag kaldt til bibliotek og borgerservice på Kvægtorvet i Næstved, hvor en bruger råbte op og skabte utryghed. Det var en 30-årig mand fra Næstved, og han blev anholdt klokken 10.36 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der blev fundet 3,8 gram hash, som den anholdte havde på sig, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 30-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.53.

NÆSTVED: To anholdt og sigtet for trusler
Mandag klokken 16.08 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde forladt en adresse på Grønvej i Næstved efter en heftig meningsudveksling, hvor han havde truet de tilstedeværende. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og vidneforklaringer gav et fingerpeg om to mistænkte. Klokken 17.21 anholdt politiet en 20-årig mand og en 28-årig kvinde fra lokalområdet på en adresse lidt uden for Næstved. På adressen blev der fundet en bil, som var meldt stjålet i marts måned i Pederstrup. De blev begge sigtet for trusler på livet og for tyveri af bilen, og mens den anholdte kvinde blev løsladt klokken 23.12, er den 20-årige mand fortsat anholdt.

NÆSTVED: Smadrede ruder i kommunens biler
Fredag klokken 9.14 fik politiet en anmeldelse om, at en mand optrådte voldeligt og kastede med sted på Næstved Kommunes p-plads i Rådmandshaven. Det var en 30-årig mand fra Næstved, der blev tilbageholdt af personalet på stedet, men han havde nået at smadre ruderne i to af kommunens biler, der holdt parkeret på stedet. Den 30-årige blev anholdt og sigtet for hærværk, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Her blev han afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 12.48.

NÆSTVED: Kørte fuld til politistationen
Torsdag klokken 10.50 kom en 52-årig mand fra byen ind på politistationen i Næstved. Han var ankommet på knallert, men han var noget opfarende, da han henvendte sig til medarbejderne i ekspeditionen. Han virkede påvirket og blev derfor alkometertestet. Det viste sig, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

NÆSTVED: 26-årig sigtet for trusler efter butikstyveri
En 26-årig mand fra Næstved var torsdag i et supermarked i Næstved, hvor medarbejderne genkendte ham fra et butikstyveri fra den foregående dag. Han blev konfronteret med tyveriet – af tre stykker chokolade – men truede medarbejderen med øretæver og med at blive skudt. Derfor blev politiet tilkaldt, og den 26-årige blev sigtet for både butikstyveri og for trusler.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Holme-Olstrup Petersmindevej Hus Lørdag klokken 20.00-23.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Karrebæksminde Mikkelhøj Hus Fredag klokken 14.00 – lørdag klokken 9.30 Pung med personliga papirer og kontanter

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Sct. Jørgens Park Tirsdag klokken 2.30 18-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Mandag klokken 13.22 36-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Næstved Blegdammen Fredag klokken 10.40-11.20 En blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Næstved Havnegade Fredag klokken 15.10-15.30 En blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og en for at overlade sin bil til en person, der ikke har kørekort
Næstved Rampen Fredag klokken 14.30-14.43 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Næstved Farimagsvej Tordsag klokken 11.00-11.15 Ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Karrebækvej Tirsdag klokken 13.25-16.45 ATK 925 29 60 km/t 86 km/t Et klip
Næstved Vordingborgvej Tirsdag klokken 17.00-19.40 ATK 520 55 60 km/t 90 km/t To klip
Næstved Havnegade Mandag klokken 7.15-10.15 ATK 775 3 50 km/t 71 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej i Borgnakkeskoven Mandag klokken 10.35-13.45 ATK 860 80 km/t
Fuglebjerg Sneslevvej, Rejnstrup Fredag klokken 15.10-17.55 ATK –
bestilt færdselskontrol
205 31 60 km/t 104 km/t Tre klip og to betingede frakendelser
Næstved Fensmarkvej Fredag klokken 11.21-12.04 Laser –
bestilt færdselskontorl
41 1 50 km/t 63 km/t
Del på sociale medier