Kulturnat Mærk Næstved sætter for niende gang fokus på livet i Næstved. Siden 2011 har kulturnatten vokset og øget mængden af oplevelser. Du kan være med til at videreudvikle og opbygge dette års begivenheder.

Kulturnatten er blevet en ægte Næstved-tradition! Det skyldes byens mange gode kræfter og ihærdige indsats for at skabe nærværende og attraktive oplevelser. Grønnegades Kaserne Kulturcenter inviterer endnu en gang alle tidligere deltagere og nye aktører til at byde ind med friske ideer og nye aktiviteter.

Den 23. maj 2019 kl. 19.00 afholdes der informationsmøde om “Mærk Næstved Kulturnat 2019”.

På informationsmødet vil der blive orienteret om rammerne for arrangementet, herunder mulighederne for at flere aktører kan gå sammen om et arrangement, nye interesserede aktører kan høre om erfaringerne fra tidligere år.

Desuden vil der være orientering om markedsføringsplanen for Kulturnatten.

Tilmelding til informationsmødet sker ved at sende en mail til moher@naestved.dk
senest den 17. maj 2019.

Såfremt man er forhindret i at deltage i informationsmødet, men ønsker et referat bedes man sende en mail til moher@naestved.dk

Informationsmødet holdes på:
Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 23. maj 2019 kl. 19.00 i Smedjen.

Sæt også kryds i kalenderen den 4. oktober, hvor Kulturnat 2019 løber af stablen.

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter
Del på sociale medier