Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 20. maj til den 28. maj 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: 30-årig råbte op i borgerservice
Politiet blev mandag formiddag kaldt til bibliotek og borgerservice på Kvægtorvet i Næstved, hvor en bruger råbte op og skabte utryghed. Det var en 30-årig mand fra Næstved, og han blev anholdt klokken 10.36 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der blev fundet 3,8 gram hash, som den anholdte havde på sig, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 30-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.53.

NÆSTVED: To anholdt og sigtet for trusler
Mandag klokken 16.08 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde forladt en adresse på Grønvej i Næstved efter en heftig meningsudveksling, hvor han havde truet de tilstedeværende. Flere politipatruljer blev sendt til stedet, og vidneforklaringer gav et fingerpeg om to mistænkte. Klokken 17.21 anholdt politiet en 20-årig mand og en 28-årig kvinde fra lokalområdet på en adresse lidt uden for Næstved. På adressen blev der fundet en bil, som var meldt stjålet i marts måned i Pederstrup. De blev begge sigtet for trusler på livet og for tyveri af bilen, og mens den anholdte kvinde blev løsladt klokken 23.12, er den 20-årige mand fortsat anholdt.

NÆSTVED: 33-årig kvinde sigtet for brandstiftelse
En 33-årig kvinde fra Næstved meldte mandag eftermiddag sig selv til politiet. Hun blev anholdt, da hun ankom til politistationen i klokken 14.00. Den 33-årige er sigtet for fem tilfælde af brandstiftelse – de fire er sket i den seneste weekend, hvor fire biler blev antændt på forskellige steder i Næstved, mens den femte sigtelse vedrører en brand, der skete den 9. marts i Nørre Alslev. Den 33-årige kvinde fremstilles tirsdag i grundlovsforhør.

NÆSTVED: Smadrede ruder i kommunens biler
Fredag klokken 9.14 fik politiet en anmeldelse om, at en mand optrådte voldeligt og kastede med sten på Næstved Kommunes p-plads i Rådmandshaven. Det var en 30-årig mand fra Næstved, der blev tilbageholdt af personalet på stedet, men han havde nået at smadre ruderne i to af kommunens biler, der holdt parkeret på stedet. Den 30-årige blev anholdt og sigtet for hærværk, og han blev taget med til politistationen i Næstved. Her blev han afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 12.48.

NÆSTVED: Kørte fuld til politistationen
Torsdag klokken 10.50 kom en 52-årig mand fra byen ind på politistationen i Næstved. Han var ankommet på knallert, men han var noget opfarende, da han henvendte sig til medarbejderne i ekspeditionen. Han virkede påvirket og blev derfor alkometertestet. Det viste sig, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel.

NÆSTVED: 26-årig sigtet for trusler efter butikstyveri
En 26-årig mand fra Næstved var torsdag i et supermarked i Næstved, hvor medarbejderne genkendte ham fra et butikstyveri fra den foregående dag. Han blev konfronteret med tyveriet – af tre stykker chokolade – men truede medarbejderen med øretæver og med at blive skudt. Derfor blev politiet tilkaldt, og den 26-årige blev sigtet for både butikstyveri og for trusler.

NÆSTVED: 50-årig kvinde sigtet for rufferi
Politiet var sammen med Skat på kontrolbesøg på en massageklinik i Næstved. Det viste sig, at der var to udenlandske kvinder på henholdsvis 27 og 41 til stede, og ingen af dem havde gyldig arbejdstilladelse. De blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. En 50-årig kvinde fra Rønnede blev sigtet for rufferi og for ulovligt at have beskæftiget udenlandsk arbejdstagere. De to anholdte kvinder afhøres nu nærmere af politiets udlændingekontrolafdeling.

NÆSTVED: Støj ved p-huset
Politiet fik onsdag klokken 21.00 en anmeldelse om, at en gruppe personer havde samlet sig i p-huset ved Rampen i Næstved, hvor der blev hørt meget høj musik. Politiet tog forbi og fik en god snak med gruppen, der havde forståelse for situationen, og der var efterfølgende ro på stedet.

NÆSTVED: 52-årig sigtet efter ordensbekendtgørelsen
Politiet blev onsdag klokken 17.20 kaldt til Banegårdspladsen i Næstved, hvor en mand skubbede og generede de rejsende. For at få ro på stedet anholdt politiet den pågældende – en 52-årig mand fra Lolland. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 20.37. Imidlertid fik politiet senere onsdag aften en anmeldelse om, at den 52-årige nu var på Vordingborgvej, hvor han gik midt på vejen og slog ud efter bilerne. Da han virkede psykisk ud af balance, blev han kørt til lægebehandling.

NÆSTVED/SAKSKØBING: 30-årig sigtet for hærværk og tyveri
En 30-årig mand fra Sakskøbing var i løbet af weekenden i kontakt med politiet to gange. Han blev anholdt torsdag klokken 18.10 på Dania i Næstved, hvor han stod og tegnede på en bygning med en sprittus. Politiet var kort forinden blev tilkaldt, fordi indehaveren af en forretning i nabolaget havde overrasket den 30-årige i at spraye og tegne på en butiksrude. Den 30-årige blev sigtet for hærværk, og på politistationen i Næstved fandt betjentene 0,71 gram hash på ham. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han blev løsladt igen klokken 20.50. Lørdag klokken 11.33 dukkede den 30-årige op igen – denne gang på apoteket i Løvegade i Sakskøbing, hvor han havde stjålet noget medicin. Han havde imidlertid efterladt sit pas på apoteket, og det gjorde efterforskningen lidt lettere. Den 30-årige blev anholdt klokken 12.07 og sigtet for tyveri. Han blev taget med til politistationen i Nykøbing, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.15.

NÆSTVED: Stjal proteinbar og øl
Lørdag klokken 16.57 blev politiet kaldt til Bilka i Næstved Storcenter, hvor personalet tilbageholdt to mænd, der havde stjålet i alt 66 proteinbarer – og fem elefantøl, som de havde nået at drikke. Det var en 39-årig og en 44-årig udenlandsk mand, og de blev begge anholdt og sigtet for butikstyveri. På vej ud fra stedet lykkedes det den 39-årige at spytte en af de ansatte i ansigtet, og han blev derfor også sigtet for vold. De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen kort før klokken 1.30 natten til søndag. De anholdte fik begge en bøde på 2.000 kroner, mens voldssagen endnu ikke er færdigbehandlet.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Holme-Olstrup Petersmindevej Hus Lørdag klokken 20.00-23.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Karrebæksminde Mikkelhøj Hus Fredag klokken 14.00 – lørdag klokken 9.30 Pung med personliga papirer og kontanter
Næstved Sterkelsvej Hus Onsdag klokken 0.01 Tre Kay Bojesen figurer

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Sct. Jørgens Park Tirsdag klokken 2.30 18-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Næstved Vordingborg Landevej, Vester Egesborg Mandag klokken 13.22 36-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Næstved Blegdammen Fredag klokken 10.40-11.20 En blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele
Næstved Havnegade Fredag klokken 15.10-15.30 En blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden og en for at overlade sin bil til en person, der ikke har kørekort
Næstved Rampen Fredag klokken 14.30-14.43 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen
Næstved Farimagsvej Tordsag klokken 11.00-11.15 Ingen sager
Næstved Slagelsevej/Fønixkrydset Onsdag klokken 16.32-16.47 Ingen sager
Næstved Herlufsholm Alle Mandag klokken 14.59 32-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Havnegade Mandag klokken 7.15-10.15 ATK 775 3 50 km/t 71 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej i Borgnakkeskoven Mandag klokken 10.35-13.45 ATK 860 80 km/t
Fuglebjerg Sneslevvej, Rejnstrup Fredag klokken 15.10-17.55 ATK –
bestilt færdselskontrol
205 31 60 km/t 104 km/t Tre klip og to betingede frakendelser
Næstved Fensmarkvej Fredag klokken 11.21-12.04 Laser –
bestilt færdselskontorl
41 1 50 km/t 63 km/t
Næstved Havnegade Onsdag klokken 8.40-11.45 ATK 1110 8 50 km/t 67 km/t
Tappernøje Karlshøj Onsdag klokken 10.35-14.25 ATK 239 26 70 km/t 138 km/t To klip og en betinget frakendelse
Holme-Olstrup Landevejen Lørdag klokken 7.30-13.45 ATK 3365 135 60 km/t 98 km/t 12 klip
Næstved Havnegade Fredag klokken 7.30-14.00 ATK 1736 19 50 km/t 76 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej Søndag klokken 7.40-14.00 ATK 1346 75 60 km/t 89 km/t Syv klip
Del på sociale medier