Søndag den 12. maj er det en god idé at have byttepengene klar ved hoveddøren. Chancen for at få besøg af en indsamler mellem kl. 11 og kl. 13 er nemlig høj, da elever fra Herlufsholm Skole samler ind i lokalområdet på vegne af SOS-Børnebyernes landsindsamling. Pengene går til at give forældreløse børn fra hele verden en tryg tilværelse hos plejefamilier. Derfor håber de frivillige indsamlere på god støtte og opbakning på de 20 ruter i Næstved, som dækkes af Herlufsholm.

Herlufsholm har i en længere årrække rejst penge til SOS-Børnebyerne gennem overskud fra salgsboder i forbindelse med de årlige arrangementer Fugleskydning, Jubilæumsstævne og Julemarked. Siden 1996 er der i alt blevet indsamlet mere end 750.000 kr. Det er dog første gang, at elever fra Herlufsholm deltager i landsindsamlingen.

Er man ikke så heldig at få besøg af en indsamler, kan man også støtte SOS-Børnebyerne med et valgfrit beløb via MobilePay til 75301 eller med 50 kr. via SMS til nr. 1910 med teksten SOS 50.

På søndag deltager mange elever fra Herlufsholm i landsindsamlingen for SOS-Børnebyerne. Foto: Herlufsholm Skole og Gods.
Herlufsholm Julemarked. Foto: Herlufsholm Skole og Gods
Del på sociale medier