Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 8. april til den 16. april 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Hærværk på biler
Politiet fik tirsdag klokken 02.58 en anmeldelse om hærværk på to biler på Ryttervænget i Mogenstrup. Begge forruder og flere sideruder var blevet knust. Politiet efterlyser i den forbindelse en mand på 20-25 år, der er spinkel af kropsbygning og var iført joggingbukser, hættetrøje og kondisko af mærket Nike. Han havde desuden en form for sort klæde for munden og medbragte en hammerlignende genstand. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set manden.

NÆSTVED: Butikstyveri
En medarbejder i Næstved Storcenter standsede fredag klokken 13.03 en 35-årig mand fra udlandet, da han var ved at stjæle en bunke tandbørstehoveder. Politiet blev tilkaldt og via butikkens videoovervågning var det muligt at se, at der var yderligere tre tyve involveret, som i alt havde stjålet en større mængde tandbørsteudstyr til en samlet værdi af 11.000 kroner. Politiet satte derfor en eftersøgning i gang og kort efter blev to af tyvene standset på parkeringspladsen foran centeret. Alle tre blev anholdt, sigtet for butikstyveri og fremstillet i grundlovsforhør lørdag, hvor de blev varetægtsfængslet efter udlændingeloven frem til den 2. maj 2019. Den fjerde mand er fortsat på fri fod. Han beskrives som en mand på 35-40 år, 175-185 centimeter høj og almindelig af kropsbygning. Han havde kort, sort hår og “måne”. Han var iført en mørk jakke, mørk trøje, mørkeblå cowboybukser og mørke sko med hvid sål.

NÆSTVED: Knallertkører havde euforiserende stoffer
Under patrulje lørdag klokken 20.40 standsede politiet en 19-årig mand på en knallert på en parkeringsplads i Næstved. Det viste sig, at han var i besiddelse af 85,9 gram hash og ti joints. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Anholdt for tredje gang
Knap var en 52-årig mand fra Gedser blev løsladt torsdag morgen efter at have tilbragt natten i detentionen på politistationen i Næstved, før han igen påkaldte sig politiets opmærksomhed. Den 52-årige blev anholdt onsdag aften på banegården i Nykøbing, hvor han generede de andre rejsende, og torsdag klokken 13.54 var han nået til Nykøbing på ny. Her genoptog han sin utryghedsskabende adfærd, og derfor blev politiet tilkaldt. Den 52-årige blev anholdt klokken 14.20 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og efter en kort afhøring på politistationen i Nykøbing blev han løsladt igen klokken 18.50. Klokken 22.08 var den 52-årige på banegården i Næstved, hvor han overfaldt en 19-årig mand fra Næstved og overfusede hans 15-årige søster. Det mundede ud i, at den 52-årige gav den 19-årige en knytnæve i ansigtet. Den 52-årige blev anholdt – igen! – klokken 22.18 og sigtet for vold. Han har tilbragt natten i detentionen på politistationen, hvor han nu skal afhøres.

GLUMSØ: Indbrudstyve anholdt
Politiet fik mandag klokken 10.25 en anmeldelse om et indbrud i en villa i Glumsø. Et vidne havde set en mand løbe hen til en bil, hvorefter der blev kørt hastigt væk fra området. Det lykkedes på den baggrund politiet at finde frem til bilen. Den blev standset på Helgesvej, hvor bilens to passagerer blev anholdt klokken 11.30 og sigtet for indbrud. Den ene var en 48-årig mand fra udlandet og den anden var en 25-årig mand fra Esbjerg. De blev begge taget med på stationen, hvor de blev afhørt, før den 48-årige mand blev løsladt igen klokken 16.45. Den 25-årige mand var efterlyst til afsoning og blev derfor kørt til arresthuset i Næstved.

NÆSTVED: Brandstiftelse
Politiet fik mandag klokken 18.22 en anmeldelse om brand i en lagerbygning på Fejøvej. Ilden blev hurtigt slukket, og det viste sig, at ilden kom fra et bål på gulvet, der sandsynligvis var påsat. Der var flere arnesteder og flere anlagte bål i lagerbygningen. Stedet er nu afspærret og vil blive undersøgt for spor.

NÆSTVED: Hash og våben i bilen
Politiet standsede mandag klokken 19.15 en bil med fire personer, hvor føreren – en 19-årig mand fra Næstved – virkede påvirket af euforiserende stoffer. Han havde desuden 0,9 gram hash i bilen og blev derfor sigtet for både at overtræde lov om euforiserende stoffer og for at køre i bil i narkotikapåvirket tilstand. På gulvet ved førersædet fandt politiet desuden en gaspistol, der til forveksling lignede en rigtig pistol, og en af passagererne var desuden i besiddelse af en ulovlig kniv. Alle fire passagerer blev derfor anholdt klokken 19.17, hvoraf tre blev løsladt igen klokken henholdsvis 19.47, 19.52 og 19.58. Føreren af bilen blev først løsladt klokken 22.24 efter yderligere afhøring.

NÆSTVED: Tissede på gaden, men ville ikke oplyse navn til politiet
En politipatrulje var søndag klokken 3.56 i centrum af Næstved, og i Ramsherred så politibetjentene en mand, som stod og tissede op ad en husmur. Det var en 23-årig mand fra Herfølge, som imidlertid ikke ville oplyse sit navn og fødselsdag til politiet, og derfor blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og retsplejeloven.

NÆSTVED: Standset i stjålet bil
Politiet standsede lørdag klokken 22.01 en bil på Gramsvej i Næstved. Der var fire personer i bilen: To 15-årige, en 16-årig og en 19-årig mand fra Næstved ved rattet. Bilen var stjålet fredag eftermiddag fra en p-plads i Ringstedgade, og de blev derfor alle fire i første omgang anholdt og sigtet for tyveri af bilen. Den 19-årige fører havde ikke noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og da han virkede påvirket af stoffer, blev han også sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Desuden blev den 19-årige sigtet for at have stjålet det bundt nøgler, hvor bilnøglen sad i, fra en adresse i Ringstedgade. De sociale myndigheder var til stede ved afhøringen af de tre, der var under 18 år, og de blev herefter løsladt. Den 19-årige blev løsladt igen klokken 4.30.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Lupinvej Lejlighed Onsdag kl. 16:31 Pung
Næstved Hvedevænget Lejlighed Onsdag kl. 18:00 Kontanter
Fensmark Poppelvej Hus Tirsdag kl. 06:00 – 16:00 2 iPads og en uro
Glumsø Stationsvej Hus Mandag kl. 10:25 Sparegris, lysestager og sportstaske
Mogenstrup Åvænget Hus Søndag kl. 02:48 Smykker og kontanter

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Jernbanegade Fredag kl. 9.10 5 køretøjer standset – 1 sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon under kørslen
Næstved Havnegade Mandag kl. 19:15 19-årig mand fra Næstved Narkokørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Havnegade Mandag kl. 17.20 – 20.00 ATK 454 31 50 km/t 76 km/t 4 klip
Næstved Rådmandshaven Lørdag klokken 9.06 – 9.13 Laser 19 1 50 km/t 1 klip og en kørte i påvirket tilstand
Næstved Karrebækvej Fredag klokken 5.30 – 8.50 ATK 620 8 60 km/t 76 km/t
Næstved Vordingborgvej Fredag klokken 9.30 – 12 ATK 698 33 60 km/t 83 km/t 1 klip
Tappernøje Karlshøj Mandag kl. 7.55-13.45 ATK 313 19 70 km/t 98 km/t 20 klip
Næstved Karrebækvej Lørdag kl. 16:00 – 19:45 ATK 390 35 60 km/t 105 km/t 6 klip og 2 betingede frakendelser