Næstved Citys farvestrålende påskebede er begyndt at springe ud. Det samme er programmet for påsken i City, der byder på påskejagt i byens butikker, påskeværksted på Axeltorv og gratis påskefrokost i Sydbanks Arkade.

Foto: Næstved Cityforening.

Gå på påskejagt i byens butikker
Alle børn op til 14 år kan i påskeferien tage en voksen i hånden, og gå på påskejagt i Næstved City. Der er 25 overraskelser fordelt i byen. Hver post gemmer på en overraskelse – og et bogstav. Saml alle bogstaver og find frem til det hemmelige ord, dette udløser et stort påskeæg ved aflevering af løsningen lørdag den 20. april kl. 12-15 på Axeltorv.

På skattekortet gemmer der sig gratis billetter til sjove oplevelser:
– Gratis biografbillet til biograffilmen Asterix og Trylledrikkens Hemmelighed hos Bio Næstved.
– Gratis entrébillet til BonBon Land.
– Gratis entrébillet til Gavnø Go Fly
– Gratis entrébillet til Næstved Museum
Læs mere info om gratisbilletterne på Påskejagtkortet.

Påskejagten koster kun 75 kr., og købes hos; Kvickly, Kvægtorvet. Langes Bog & Idé, Torvestræde. Mødrehjælpen, Vinhusgade. My Heaven, Ringstedgade. Eller online på www.næstvedcity.dk.

Påskeværksted på Axeltorv
I dagene op til påske kan alle børn komme forbi påskeværkstedet på Axeltorv. Her kan de udfolde deres kreative evner og dekorere æg, lave garnkyllinger, karsehuse, påskekranse, og popcorn over bål.

Påskeværkstedet har åbent mandag den 15. april, tirsdag den 16. april og onsdag den 17. april kl. 11-16.

Påskefrokost og lørdagshygge
Lørdag den 20. april bliver fyldt med hygge i city. Torvehandlen blomstrer med påske, og byens butikker holder åbent til kl. 15. I Sydbanks Arkade kommer påsken også til at blomstrer, når Sydbank, Sct. Jørgens Jazzklub og Næstved Cityforening inviterer til gratis påskefrokost. Der er god mad, kolde øl og iskolde snaps.

Påskefrokosten er gratis at deltage i, men vil man sikre sig en siddeplads, skal den reserveres. Pladsreservationen koster 50 kr. Betalingen fungerer som et depositum, der kan veksles i baren til drikkevarer på dagen.

Musikken står Sct. Jørgens Jazzklub for. De har allieret sig med AfterBeat, der spiller swingmusik med tempo og drive, krydret med nyere populærnumre. Billetter til arrangementet købes på www.næstvedcity.dk.

Foto: Næstved Cityforening.
Foto: Næstved Cityforening.
Foto: Næstved Cityforening.
Foto: Næstved Cityforening.