Mandag den 8. april opstod der brand i affaldet i en af genbrugsskraldebilerne, der kører i Karrebæksminde. Skraldemændene opdagede heldigvis problemet i tide, og derfor nåede de at tømme affaldet ud af bilen, så brandvæsnet kunne slukke branden.

Der skete heldigvis ikke noget – denne gang
Husk at farligt affald ikke må komme i beholderen til hverken metal- eller restaffald. Spraydåser, gasflasker eller andet farligt affald kan nemlig eksplodere, når affaldet bliver presset i skraldebilen eller antænde det andet affald, som det skete her.

Hjælp med at passe på vores skraldemænd. Husk, at aflevere farligt affald på genbrugspladsen. Find din nærmeste genbrugsplads her.

Følg også Sammen ta’r vi skraldet på Facebook, hvor du finder gode råd til affaldssortering i Næstved.

Foto: Sammen ta’r vi skraldet.
Foto: Sammen ta’r vi skraldet.