Infostand med sjove opgaver og opvisning fra Næstved Kampkunstcenter i Sct. Jørgens Parks centergang lørdag den 23. marts 2019.

Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter – bakker op om DM i Skills. Så hvis du vil høre noget om alt det, du kan opleve, når du besøger DM i Skills i Arenaen 4. – 6. april, så byder repræsentanter fra projektgruppen i Næstved Kommune dig velkommen på deres infostand i centergangen den 23. marts fra kl. 10.00 – 14.00. Her kan du og dine også prøve kræfter med sjove opgaver, hvor der skal stables dåser og/eller en opgave med rør, der skal skrues sammen m.m. Alle der løser en eller flere opgaver er med i konkurrencen om at vinde et stk. gavekort på 250 kr.

Yo in ved kirsebnærtræ (pr).

Kampsport for store og små

Centergangen vil også genlyde af kampgejst, idet Næstved Kampkunstcenter den 23. marts kl. 11.00 – 12.00. giver opvisning i en eller flere af disse kampsports-genrer:
AIKIDO, KARATE, MMA, KUNG FU, BRAZILIAN JIU JITSU, TENSHIN SHODEN KATORI SHINTO RYU, KOBU-JUTSU, MUAYTHAI, MARTIAL ARTS FOR KIDS. SVÆRDKUNST, BØRNEHOLD, VÅBENTRÆNING.

Fordele ved at besøge DM i Skills i Næstved Arena
Alle der besøger DM i Skills i Næstved Arena får en masse spændende, interessante og sjove oplevelser. Herudover kan man også få en flyer med fordele fra Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter, når man besøger centeret fra den 4. – 6. april. Flyer fås ved infostand i Arenaen.