Industri- og Håndværkerforeningen for Næstved og omegn har i samarbejde med Varelotteriet doneret 25.000 kroner til EUC Sjællands finalister ved DM i Skills 2019. Den store konkurrence, der afholdes fra 4. – 6. april 2019 i Arena Næstved, samler de dygtigste talenter fra Danmarks erhvervsskoler.

– I Danmark har vi brug for de fremtidige håndværkere. Og det er vores opgave, at give en hånd med, hvor vi kan. Derfor glæder vi os meget over, at kunne støtte op om de unge håndværkertalenter.

Sådan lød det fra Hans Henrik Knudsen, der er formand for Industri- og Håndværkerforeningen for Næstved og omegn. Den 6. marts var han forbi EUC Sjælland med en check på 25.000 kroner. Donationen sker i samarbejde med Varelotteriet. Beløbet går til de elever, der skal deltage i DM i Skills 2019, og pengene er et tilskud til finalisternes træning, som omfatter materialer og rådgivning.

I år er EUC Sjælland repræsenteret med hele ni deltagere, der stiller op inden for syv forskellige fagkategorier; frisør, bygningsstruktør, flisemurer, VVS-energi, murer, elektriker og bygningsmaler. Men det er ikke kun de unge mennesker, der er glæder sig til konkurrencen og det store show.

– Jeg synes jo, at Skills er et helt fantastisk arrangement. Endelig er der kommet en god og vigtig markering af vores håndværksfag, fortæller Hans Henrik Knudsen.

Det var en taknemlig John Norman (direktør for EUC Sjælland), der tog imod checken fra Hans Henrik Knudsen (formand for Industri- og Håndværkerforeningen for Næstved og omegn).

Formand for Industri- og Håndværkerforeningen, Hans Henrik Knudsen (t.v.) og John Norman, direktør for EUC Sjælland (t.h.). Foto: EUC Sjælland.

Håndværkerguld
I 2019 er Næstved vært for DM i Skills, og her går EUC Sjælland, som altid, efter at repræsentere regionens faglighed og dygtighed på stærkeste vis. Det sker under sloganet Håndværkerguld, fordi vi har ambitioner om at skabe Danmarks bedste håndværkere. Denne ambition virkeliggøres gennem et dedikeret talentforløb, der består af fagligt stærke talenttrænere, samt udfordrende og givende træningsrammer.

Læs mere her: eucsj.dk/haandvaerkerguld