Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet 2019/03/04 til 2019/03/12.

Bemærk at det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: To standset i stjålet bil. Politiet standsede tirsdag klokken 2.00 en VW Golf på Vordingborgvej i Næstved. De nummerplader, der sad på bilen, viste sig at være meldt stjålet i februar i Ringsted, og de hørte til en helt anden bil. Føreren – en 31-årig mand fra Korsør blev sammen med passageren – en 27-årig kvinde fra Korsør – anholdt og sigtet for tyveri af både bil og nummerplader. Den 31-årige virkede påvirket af stoffer, og han blev derfor også sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. I bilen blev der fundet knive, en machete og en gaspistol, og den 27-årige kvinde havde et gram hash på sig. De to anholdte blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven. De blev begge taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu skal afhøres nærmere, og Golfen blev beslaglagt på stedet.

NÆSTVED: Bøde for at tisse på gaden. Politiet så lørdag klokken 3.17 en mand, som stod og tissede i en port i Sct. Mortens Gade i Næstved. Det var en 26-årig mand fra København, som blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han kan nu vente en bøde på 1.000 kroner.

NÆSTVED: Viftede med langfingeren efter politiet. Lørdag aften var politiet ved p-huset på Grønvej i Næstved, og da politibilen ankom, var der to andre biler, der forlod stedet. Føreren af den ene – en 19-årig mand fra Næstved – gav politiet en fuckfinger, da han kørte, og han blev derfor standset. Den 19-årige blev anholdt klokken 23.10 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og han blev afhørt på politistationen i Næstved, inden han blev løsladt igen klokken 0.40.

NÆSTVED: Havde hash – fik restaurationsforbud. En 26-årig mand uden fast bopæl blev søndag morgen klokken 5.15 afsløret i at have en lille pose med 0,8 gram hash på et værtshus i Jernbanegade i Næstved. Den 26-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han fik et forbud efter restaurationsloven mod at komme på værtshuset fremover.

FAXE: Kørekort blev inddraget. En 48-årig kvinde fra Lemvig blev onsdag klokken 09.54 målt med en hastighed på 133 kilometer i timen på en strækning på Køgevej, hvor det maksimalt er tilladt at køre 60 kilometer i timen. Hastighedsgrænsen blev dermed overskredet med mere end 100%. Hendes kørekort blev derfor ombyttet til et midlertidigt kørekort og hun står nu til en ubetinget frakendelse af kortet.

NÆSTVED: Kørte på stjålet knallert. Onsdag klokken 23.24 fik politiet en anmeldelse om, at der kørte en larmende knallert rundt i kvarteret ved Sterkelsvej i Næstved, og at den nu havde fræset omkring i et par timer. Politiet fik standset knallerten på Kildemarksvej, og en 17-årig fyr fra Næstved var fører. Han var i selskab med en 17-årig pige fra Dalmose og en 18-årig mand fra Næstved. Han indrømmede, at han havde stjålet knallerten på banegården i Næstved. Den 17-årige blev derfor sigtet for tyveriet, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

NÆSTVED: Havde heroin og hash. Tirsdag eftermiddag gennemførte politiet en ransagning af en lejlighed i Næstved, og hus den 55-årige beboer blev der fundet 6,34 gram heroin, 6,86 gram hash og en strømpistol. De ulovlige stoffer og våbnet blev konfiskeret, og den 55-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og våbenloven.

NÆSTVED: Varetægtsfængslet efter vold. I et grundlovsforhør i retten lørdag blev en 34-årig mand fra Næstved varetægtsfængslet frem til den 20. marts. Han er sigtet for vold og for blufærdighedskrænkelse. Den 34-årige blev anholdt fredag klokken 16.48 på banegården i Næstved, efter at vidner havde anmeldt, at han havde slået en 14-årig dreng i ansigtet og gramset på en 15-årig pige i et tog. Overfaldet skete tilsyneladende ganske umotiveret, og den 34-årige – der virkede påvirket – blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved.

NÆSTVED: Uro i det nye p-hus. Politiet fik søndag klokken 00.20 en anmeldelse om uro i det nye parkeringshus. En gruppe unge holdt på stedet i forskellige biler, hvor der jævnligt blev dyttet i hornene og hørt høj musik. Da politiet ankom, valgte en af de unge at sige: “Du er en bøv, du varmer dine hænder under din fucking vest“. Han blev derfor sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

NÆSTVED: Tissede på gaden. Søndag klokken 3.09 valgte to mænd på 37 og 20 år fra henholdsvis Næstved og Roskilde begge at tisse på gaden med få minutters mellemrum. De blev derfor begge sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Anholdt for vold . En patrulje anholdt søndag klokken 20.27 en 24-årig mand fra Herfølge, der var meget aggressiv, højrøstet og ophidset og virkede påvirket af alkohol eller stoffer. Han havde kort forinden råbt op på gaden og slået ud efter de parkerede biler. En 22-årig mand fra Næstved forsøgte at standse ham, men blev væltet omkuld og fik blandt andet et slag i ansigtet. Den 24-årige blev derfor anholdt, sigtet for vold, og kørt til politistationen. Han blev løsladt igen klokken 02.38.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Bendslevvej Hus Fredag kl. 15:00 – mandag kl. 08:00 Endnu ikke opgjort
Næstved Thit Jensens Vej Hus Søndag kl. 22:45 – mandag kl. 20:40 Smykker
Næstved Chr. Winthers Vej Hus Fredag klokken 15.00 – søndag klokken 11.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Østre Ringvej Lejlighed Fredag klokken 12.17 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Kildemarksvej Hus I perioden op til d. 4. marts kl. 11:00 Bærbar af mærket Lenovo og 2 mobiltelefoner
Fuglebjerg Korsørvej Hus Lørdag kl. 15:30 – søndag kl. 11:20 Endnu ikke opgjort
Glumsø Mejsevej 26 Hus I per
ioden op
til søndag kl. 12:55
Smykker og kontanter

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Fuglebjerg Fredag klokken 7.25-8.15 To blev sigtet for at køre uden førerret en blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert, to for fejl og mangler, to blev sigtet for ikke at have den lovpligtige ansvarsforskring i orden og en for manglende registrering

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fensmark Holmegaardsvej Søndag klokken 11.05-14.15 ATK 343 74 50 km/t 79 km/t 19 klip
Næstved Karrebækvej ved Mosevej Søndag klokken 8.50-10.50 ATK 270 11 50 km/t 65 km/t
Næstved Østre Ringvej Fredag klokken 7.15-13.15 ATK 1886 2 60 km/t 80 km/t
Næstved Havnegade Onsdag kl. 07:15 – 13:45 ATK 2110 14 50 km/t 73 km/t 1 klip
Næstved Karrebækvej Mandag kl. 05.30 – 11.30 ATK 930 23 50 km/t 73 km/t 2 klip