CDB-produkter bliver anvendt mere og mere i kampen mod forskellige former for lidelser. Nogle bruger det mod reel fysisk smerte, mens andre har stor gavn af det i forbindelse med psykiske lidelser, som påvirker og måske endda ødelægger hverdagen.

Det er relativt simpelt at forstå, hvad cannabisolie gør. Selvom mange tror, at det er lidt det samme som at ryge en joint, så er det meget vigtigt at skelne mellem de to ting. For mens hash er en ulovlig måde at blive stimuleret på, så er cannabisolie et testet medicinsk redskab, som kan få rigtig stor positiv betydning for mange patienter.

Det er endnu klart mest anvendt mod fysiske lidelser af mange forskellige slags. Et eksempel kunne være, at man skal igennem et meget hårdt forløb med kemoterapi, og efterfølgende mærker man et enormt ubehag i kroppen. Selvom forskning konstant gør kemoterapi både mere effektivt og skånende for kroppen, så er det altså fortsat langt fra en nem proces at komme igennem

Med cannabisolien kan man pludselig få en følelse af håb og glæde tilbage. Man mærker måske smerterne i mindre grad, man lærer at slappe bedre af, og man får derfor også hvilet kroppen, hvilket den i enormt stor grad har brug for i sådan en situation.

Andre fysiske lidelser
Det er ikke alle, som ved det, men faktisk kan cannabis afhjælpe stort set alle former for fysiske lidelser – hvis den bruges rigtigt. Det betyder ikke, at man har nogen garanti for, at det virker, præcis som man ønsker det, men der er rigtig gode chancer for det.

Det kan være, man har været impliceret i et uheld, hvor der følger en lang genoptræning. Det kan være forbundet med smerter, som andre stort set ikke har mulighed for at forstå. Det kan så yderligere betyde, at man simpelthen ikke kan slappe fornuftigt af i kroppen, og på den måde kommer man ind i en ond cirkel.

Med CDB-produkter kan man, hvis man finder det rigtige præparat, afhjælpe nogle af de smerter og dermed komme ud af den onde cirkel, man måske er havnet i.

Kan også bruges på det mentale område
Selvom olien som oftest bruges mod fysiske smerter, så er der også meget, som tyder på, at det er enormt effektivt mod mentale sygdomme. Selvom det er svært at erkende, så rammes rigtig mange af stress, depression, angst eller andre mentale udfordringer i løbet af deres lange liv.

Udover en form for omvæltning i hverdagen, som selvfølgelig nok skal til, så kan cannabisolie også være med til at komme ud af sådanne lidelser på en god måde.