Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 18. februar til den 26. februar 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Butikstyveri
Politiet fik mandag klokken 16.11 en anmeldelse om, at en medarbejder i Næstved Storcenter havde opdaget en butikstyv, der havde stjålet en jakke. Det var en 18-årig mand fra lokalområdet, og da politiet ankom, viste det sig, at han også var i besiddelse af en bushammer og en kniv.

NÆSTVED: Tricktyveri
Torsdag klokken 16.50 lykkedes det en kunde at snyde en ekspedient for 500 kroner ved et tricktyveri i Næstved Megacenter. Han ønskede at betale for en vare med en tusindkroneseddel, men da han efterfølgende ville returnere varen og have sin tusindkroneseddel tilbage, fik han forvirret ekspedienten og fik 500 kroner for meget retur. Manden var 50-60 år, østeuropæisk af udseende, almindelig af kropsbygning, skaldet og med kortklippet gråt skæg. Han havde rynker i ansigtet og talte engelsk med accent. Han var iført en sort jakke, der havde en hætte med refleksstriber, og mørke jeans. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set noget mistænkeligt.

NÆSTVED: Politibetjent blev slået i ansigtet
En 31-årig mand, der fredag formiddag var anbragt i detentionen på politistationen i Næstved. Han var på toilettet, og da en politibetjent ville tjekke, om han var ok, sprang den 31-årige frem og slog betjenten i ansigtet. Den 31-årige er nu sigtet for vold mod polititjenestemand. Han blev løsladt klokken 21.30.

NÆSTVED: Bil blev beslaglagt
En 24-årig mand fra Næstved fik fredag klokken 17.08 beslaglagt den bil, han kørte i, fordi han gentagne gange havde kørt i bil, selvom han havde fået frakendt sit kørekort. Han virkede desuden påvirket af euforiserende stoffer og blev derfor sigtet for både kørsel uden førerret og for at overtræde loven om euforiserende stoffer. Herudover blev bilens ejer sigtet for at overlade sin bil til en person uden førerret.

NÆSTVED: 18-årig sigtet for at have hash
En 18-årig mand fra Fensmark blev lørdag klokken 16.37 sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 18-årige blev truffet på banegården i Næstved sammen med to 16-årige fyre, og da politibetjentene undersøgte ham, blev der fundet en klump hash på 2,3 gram på ham. Han står nu til en bøde på 2.000 kroner for overtrædelsen.

NÆSTVED: Skænderi på åben gade
Søndag klokken 15.24 fik politiet en anmeldelse om, at to personer var oppe at skændes højlydt og skubbede til hinanden i Birkehegnet i Næstved. Det var en 49-årig kvinde, der var raget uklar med en 54-årig mand, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: 31-årig sigtet for vold
Torsdag klokken 7.45 blev en 31-årig mand løsladt, efter at han havde tilbragt natten i politiets detention. Han var blevet anholdt, fordi han var ude af balance og ikke kunne tage vare på sig selv. Da han var uden fast bopæl, blev han kørt til varmestuen i Toldbodgade i Næstved, men den 31-årige var netop sat af fra politibilen, da han umotiveret gav en 25-årig mand, han tilfældigt mødte på fortovet, et slag i baghovedet. Politibetjentene overværede optrinnet, og den 25-årige blev derfor anholdt igen og sigtet for vold. Han blev løsladt igen torsdag klokken 15.26 torsdag eftermiddag.

NÆSTVED: Råbte op ved værtshus
Politiet blev torsdag kaldt til Grønnegade i Næstved, hvor en gæst på et værtshus var opfarende og ville slås. Da patruljen kort efter ankom til stedet, fik betjentene kontakt til en mand, der imidlertid ikke ville oplyse navn og fødselsdag. For dels at få ro på stedet og dels at sikre den pågældendes identitet blev han anholdt, og på politistationen blev det fastlagt, at der var tale om en 53-årig mand fra Tappernøje. Han blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og han blev løsladt igen klokken 22.30.

NÆSTVED: Havde ulovlig foldekniv med i bilen
Fredag klokken 2.35 tjekkede politiet en bil, der holdt på en p-plads i Rådmandshaven i Næstved. I bilen var der fire mænd, og det viste sig, at den ene – en 19-årig mand uden fast bopæl – havde en foldekniv med en klinge på 15,5 cm på sig. Den 19-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven, og den ulovlige kniv blev konfiskeret.

NÆSTVED: Fik bilen beslaglagt
Politiet standsede onsdag klokken 2.04 en bil til en rutinekontrol på Tranevej i Næstved. Føreren var en 27-årig mand fra Næstved, som oplyste, at han havde røget hash for nogle dage siden. Derfor blev han anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Den 27-årige havde ikke noget kørekort, så han blev derfor også sigtet for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet. Der blev også fundet en totenschläger og en peberspray i bilen, så den 27-årige blev også sigtet for overtrædelse af våbenloven.

KARREBÆKSMINDE: Tricktyve på spil
Søndag klokken 12.40 forsøgte en mand og en kvinde at snyde en ekspedient i en butik i Karrebæksminde. De ønskede at købe en vand og ville betale med en tusindkroneseddel, men ønskede byttepengene retur i euro. Da det ikke var muligt, ville de lade handlen gå tilbage og forsøgte undervejs at skjule en femhundredekroneseddel. Kun 17 minutter senere var den gal igen. Denne gang hos en købmand i samme område, hvor en ekspedient blev bedt om at veksle to tusindkronesedler til fire femhundredekronesedler og herefter til euro. Da det sidste ikke var muligt, ønskede parret at veksle pengene tilbage og fik her snydt sig til at aflevere en femhundredekroneseddel for lidt.

Den ene person var en mand på 40-50 år, 175-180 centimeter høj, østeuropæisk af udseende og almindelig af bygning. Han havde kort hår, et sår på næseryggen og talte dansk med accent. Den anden var en kvinde på 40-50 år, 165-170 centimeter høj, østeuropæisk af udseende og almindelig af bygning. Hun havde brunt mellemlangt hår og var iført en lys cowboyjakke, mørke bukser med et lyst mønster foran og hvide sko. Hun medbragte desuden en skuldertaske. Selv om politiet ikke med sikkerhed ved, at der er tale om de samme fupmagere, hører politiet gerne fra eventuelle vidner, der evt. har set noget mistænkeligt.

NÆSTVED: Politiet tjekkede p-huset ved Rampen
To gange i løbet af weekenden var politiet forbi det nye p-hus, der er bygget på Rampen i Næstved, da der var kommet et par anmeldelser om, at der var uro på stedet. Fredag klokken 21.20 traf en politipatrulje nogle unge mennesker i nogle få biler, og lørdag var det det samme billede. Begge gange fik politibetjentene en god snak med de tilstedeværende om at optræde hensynsfuldt over for andre trafikanter.

NÆSTVED: Standset med våben og piller
Politiet standsede fredag klokken 23.37 en bil på Ring Nord ved Næstved. Føreren – en 38-årig udenlandsk mand – havde en ulovlig kniv, to jernrør og en pose med 30 viagrapiller med i bilen. Den 38-årige blev herefter anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven, våbenloven og lægemiddelloven. Han blev taget med til afhøring på politistationen i Næstved, og her fik han en bøde på 7.500 kroner, som han betalte på stedet. Herefter blev den 38-årige løsladt igen.

NÆSTVED: Bil med duggede ruder skjulte flere lovovertrædelser
Lørdag klokken 2 svingede en bil med tilduggede ruder ind i Sct. Jørgens Park i Næstved, og det bemærkede en politipatrulje. Betjentene besluttede sig for at se nærmere på bilen. Føreren var en 32-årig mand fra Fuglebjerg, som imidlertid ikke havde noget kørekort. Der kom en heftig lugt af hash fra bilen, og den 32-årige indrømmede da også, at han havde røget. Han blev herefter sigtet for kørsel uden førerret og for at køre i påvirket tilstand. Ejeren af bilen – en 25-årig mand fra Nykøbing Sj. – var også med, og han blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke har noget kørekort. Den 25-årige havde en pose med ca. 80 ulovlige dopingpiller i lommen. Han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om forbud mod visse dopingmidler. På bagsædet af bilen sad en 25-årig mand uden fast bopæl og en 26-årig mand fra Nørre-Asmindrup. Den 25-årige sad med en plastkasse med høstede hampplanter, og det viste sig, han havde 2,8 gram hash på sig. En kontrolvejning viste, at der var 4.485 gram hampplanter, og den 25-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Den 26-årige mand, der også sad på bagsædet, havde et baseballbat med sig og blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven. De blev alle fire anholdt og taget med til politistationen i Næstved. De blev alle løsladt lørdag morgen efter afhøring.

NÆSTVED: Stjal slik
To 14-årige drenge stjal søndag klokken 15.49 slik for i alt 30 kroner i en butik i Næstved Storcenter. De blev standset ved kasselinjen af en ansat, der havde set, at de både havde spist af bland-selv-slikket og gemt ekstra forsyninger i deres lommer. De sociale myndigheder blev underrettet.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Mogenstrup Bakken Hus Mandag kl. 20.15-20.22 Endnu ikke opgjort
Hyllinge Jenstrupvej Hus Fredag kl. 15:00 – søndag kl. 15:00 Endnu ikke opgjort
Næstved Tommerupvej Hus Torsdag kl. 02:00-07:00 Mobil af mærket Samsung Galaxy S5
Fensmark Højmosen Hus Lørdag klokken 5.00 – onsdag klokken 14.45 To lænestole og en pc af mærket HP
Fensmark Troldehøjvej Hus Onsdag klokken 9.00-20.05 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Grøftestykkerne Hus Onsdag klokken 7.00-23.44 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Kildebakken Hus Tirsdag klokken 16.00 – onsdag klokken 7.30 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Kildebakken Hus Tirsdag klokken 16.00 – onsdag klokken 7.30 Elværktøj og håndværktøj af mærket DeWalt og Milwaukee
Næstved Sagasvej Hus Mandag kl. 07:30 – 15:45 Sort BMC cykel
Herlufmagle Søgårdsvej Landejendom Søndag kl. 10.05 Sav
Næstved Flinten Hus Fredag kl. 14.30 – 23.15 Endnu ikke opgjort
Næstved Præsteengen Hus Lørdag kl. 08.00 – 16.30 Endnu ikke opgjort
Næstved Englebjergvej Hus Søndag kl. 05.20 Intet stjålet
Næstved Jenstrupvej Hus Søndag kl. 11.56 Våbenskab, kontanter og Honda CBF125 motorcykel, sølvgrå med reg.nr. AU75561

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Sct. Jørgens Park Tirsdag kl. 02.46 31-årig mand fra Næstved Spiritus- og narkotikakørsel
Næstved Ukendt Fredag kl. 09:00 – 14:00 4 køretøjer standset – 1 sigtet for kørsel uden førerret, 2 sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon samt 1 sigtet for ikke at oplyse sit navn
Næstved Vejløvej Mandag kl. 10:24 – 11:25 Spirituskontrol – 14 køretøjer standset – ingen sager

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Vordingborgvej Mandag kl. 09.20-12.00 ATK 610 38 60 km/t 91 km/t 4 klip
Næstved Holmevej, Brandelev Mandag kl. 05.30-09.00 ATK – BESTILT FÆRDSELSKONTROL 133 20 50 km/t 82 km/t 7 klip
Fuglebjerg Næstvedvej ved Falkevej Lørdag klokken 13.50-20.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
415 23 60 km/t 102 km/t 3 klip og en betinget frakendelse
Holme-Olstrup Stationsvej Klokken 5.00-8.15 ATK –
bestilt færdselskontrol
136 8 50 km/t 69 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej Klokken 8.35-11.15 ATK 365 7 60 km/t 84 km/t Et klip
Næstved Karrebækvej Lørdag kl. 08.15 – 11.00 ATK 406 18 60 km/t 81 km/t
Næstved Havnevej Lørdag kl. 11.05 – 14.15 ATK 1088 54 50 km/t 75 km/t 5 klip