Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 28. januar til den 5. februar 2019.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER

NÆSTVED: Indrejseforbud og dokumentfalsk
En 48-årig mand fra Litauen blev lørdag i retten i Næstved idømt tre måneders fængsel for overtrædelse af et indrejseforbud og for dokumentfalsk. Den 48-årige mand blev anholdt fredag klokken 11.25 efter, at politiet havde standset en bil, hvor han var passager, i en rutinemæssig kontrol på Nykøbingvej ved Ønslev. Der var tvivl om den 48-åriges reelle identitet, og han blev derfor anholdt og taget med til politistationen i Nykøbing. Her fandt politiet frem til, at han tidligere havde fået et indrejseforbud, og at det id-kort, han havde vist til politibetjentene, var falsk. Derfor blev han sigtet for overtrædelse af udlændingeloven og for dokumentfalsk, og den anholdte blev fremstillet i grundlovsforhør den følgende dag.

NÆSTVED: Forpustet butikstyv blev løbet op
Politiet fik mandag klokken 11.37 en anmeldelse fra Bilka i Næstved Storcenter om, at en kunde var gået ud gennem kassen med en højttaler, som han ikke havde betalt for. Medarbejdere fra forretningen fulgte efter i løb i retning mod Bauhaus, og ved McDonald’s fik politiet kontakt til en noget forpustet mand. Det var en 19-årig mand uden fast bopæl, og han blev sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: To varetægtsfængslet efter fund af amfetamin
En 44-årig mand og en 27-årig kvinde blev lørdag varetægtsfængslet i forlængelse af et grundlovsforhør i retten i Næstved. De blev sammen med en 38-årig kvinde og en 43-årig mand anholdt fredag klokken 21.50, efter at politiet under en ransagning af en lejlighed i Næstved havde fundet seks gram ecstasy og 287 gram amfetamin. Alle fire blev fremstillet i grundlovsforhør, og her blev de to varetægtsfængslet. De er fortsat alle fire sigtet for salg af ulovlige stoffer.

NÆSTVED: Hash på banegården
En patrulje var torsdag klokken 17.20 forbi Næstved Banegård, hvor de spottede en 17-årig mand fra Næstved, der var i besiddelse af 0,5 gram hash. Han er nu sigtet for at overtræde loven om euforiserende stoffer.

FUGLEBJERG: To trafikuheld
En 79-årig mand fra Herlufmagle mistede onsdag klokken 12.39 herredømmet over sin bil, da han kørte på Rejnstrupvej. Bilen kørte over den modsatte vejbane og ud i grøften, hvor den væltede om på siden. Det ene spor var kortvarigt spærret, mens der blev ryddet op. Klokken 17.51 var den gal igen. Denne gang på Slagelsevej, hvor to biler stødte sammen og den ene væltede om på taget. De to førere var henholdsvis en mand på 75 år fra lokalområdet og en 62-årig mand fra Jylland. Også her var vejen spærret, mens der blev ryddet op. Ved begge uheld fik de involverede heldigvis kun små skader.

NÆSTVED: Unge butikstyve
To piger, der begge er 14 år og fra Haslev, blev taget for butikstyveri i Næstved Storcenter onsdag klokken 19.00. De to piger stjal tilsammen tøj for mere end 3600 kroner fra tre butikker. De sociale myndigheder er underrettet.

NØRRE-ALSLEV: Kokain fundet i bus
En narkohund fra TOLD fandt onsdag klokken 18.30 syv mindre poser med et gram kokain i hver og 30 piller ved en kontrol i en bus. Stoffet var tilsyneladende efterladt af en endnu ukendt person.

FUGLEBJERG: Råbte “puta” efter patrulje
En 17-årig mand fra Sandved blev anholdt søndag klokken 01.18 for at forstyrre den offentlige orden, efter at han havde råbt “puta” efter en patrulje. “Puta” betyder luder på spansk. Han blev løsladt igen klokken 01.31.

NÆSTVED: Uro i ventesalen på banegården
En 52-årig mand fra Menstrup blev fredag klokken 21.05 anholdt, efter at han havde råbt op i ventesalen på Næstved Station og desuden tisset i en indendørs skraldespand. Han blev løsladt igen lørdag klokken 9.05.

TAPPERNØJE: To kvinder blev uvenner
Fredag klokken 13.57 kom to kvinder på henholdsvis 31 og 39 år i klammeri med hinanden, da de mødtes på en landevej. Mødet var tilfældigt, men de to kvinder kendte hinanden i forvejen. De er nu begge sigtet for vold.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fensmark Valnødvej Hus Fredag kl. 14.00 – Lørdag kl. 13.00 Smykker, HP bærbar pc, og kontanter
Karrebæksminde Mikkelhøj Hus Lørdag kl. 15.30 – 22.45 Endnu ikke opgjort
Næstved Holmevej Hus Fredag kl. 16.00 – kl. 18.00 Smykker, MP3 afspiller, en bærbar cd-afspiller, 2 bærbare pc’er, samt kontanter
Næstved Niels Juels Vej Hus Fredag kl. 16.00 – Lørdag kl. 11.15 Endnu ikke opgjort
Tappernøje Nyvej Hus Fredag kl. 17.00 – kl. 18.45 Endnu ikke opgjort
Fuglebjerg Stjernelunden Hus Torsdag kl.22.21 Kreditkort
Herlufmagle Vejgården Hus Tirsdag kl. 08.00-20.25 Ipad
Næstved Mågevej Hus Torsdag kl. 06.00-tirsdag kl. 11.00 Fladskærm, PS4, bilnøgler, suppetarin og 2 Ipads
Næstved Krømlingevej Hus Torsdag kl. 00.00- fredag kl. 08.00 Endnu ikke opgjort
Del på sociale medier