Ægtepar brugte hver weekend i et år på at opbygge og indrette et skalhus i tre etager til en egoistbolig. På førstesalen folder et Tvis køkken i nordisk stil sig ud. Bliv inspireret til M-line køkken hos Tvis Køkkener i Næstved.

Højskabe er indbygget i en niche mellem de to skrå vægge – en spændende og skæv detalje. De sorte elementer i egefinér fra Tvis Køkkeners Unika-serie spiller sammen med det sorte i køkkenborde, lamper og reoler. PR-foto: Tvis Køkkener.

Da parret Marianne og Ole for et par år siden købte et arkitekttegnet klyngehus med et skarpt udtryk og skæve linjer, overtog de et skalhus, hvor alt det indvendige stod ufærdigt. Det gav parret mulighed for at indrette en meget personlig bolig med et Tvis køkken i nordisk stil som familiens rummelige samlingssted.

Uden hjemmeboende børn stod det parret helt frit at lave en rumfordeling, som tilgodeser deres egne behov i hverdagen, og som samtidig giver plads til gæster.

Flot kombination af klassiske køkkener
På hele førstesalen har Marianne og Ole valgt at realisere deres køkkendrøm – det er blevet et smukt rum med masser af lys og luft omkring de store, flotte elementer og albuerum til de gastronomiske udfoldelser.

Parret valgte Tvis Køkkener, som de på forhånd kendte som et kvalitetskøkken. Drømmen om en enkel, nordisk stil blev opfyldt ved at kombinere to klassiske køkkenserier – Unika-serien og M-line – og ved at kombinere sorte fronter i egetræsfiner med massive egetræsfronter og gulve i natur-eg.

De skrå vægge i den ene side af huset gav en udfordring, som Tvis Køkkener har løst ved at specialfremstille sorte højskabe, der passer præcist ind i nichen. Langs hele den modsatte væg er indrettet et langt køkkenbord, og i rummets midte står køkkenøen:

”Køkkenøen fremstår som et møbel midt i vores alrum, og det fungerer som samlingspunkt, når alle vores børn er hjemme,” fortæller Marianne.

Køkkenserien M-line fra Tvis Køkkener, som du kan opleve hos Tvis Køkkener i Næstved, træder fornemt i karakter i køkkenøen med massive egetræslameller på skuffefronterne. Den naturlige varme glød får flot modspil af det sorte på de øvrige køkkenfronter, bordplader, reoler og lamper.

Mariannes fine fornemmelse for stil og hygge fuldender køkkenudtrykket med fliser i fine farver og mønstre, keramik og festlige træfigurer.

”Det har været en stor fornøjelse at gennemføre byggeprojektet sammen,” fortæller Marianne om byggeprojektet, der slugte parrets tid hver weekend i et år.

Til gengæld har de indrettet en individuel bolig – et hjem, som passer perfekt til deres behov.

En indbygget reol i sort bryder den smukke front i massiv egetræ fra Tvis Køkkeners M-line serie. Fine keramikkopper giver det personlige touch. PR-foto: Tvis Køkkener.
Fine kakler med forskellige motiver er et dekorativt element, som står flot i kontrast til det sorte køkkenbord. PR-foto: Tvis Køkkener.
Del på sociale medier