Når Næstved Kommune og Næstved Erhverv, i samarbejde med fem andre sjællandske kommuner, deltager i Karrieredagene i Odense og København den 7. og 8. marts, er det for at gøre 8000 studerende opmærksomme på lokale muligheder.

I år deltager Næstved Kommune og Næstved Erhverv på Karrieredagene i Odense og København. Karrieredagene er Danmarks største job- og karrieremesse. Omkring 8000 studerende og kommende dimentender besøger messen for at orientere sig om jobmuligheder og måske endda møde deres kommende arbejdsgiver. De seks kommuner deltager for første gang sammen på messen i år.

– Det er vigtigt, at vi er synlige overfor de kommende dimentender, for der er mange spændende karrieremuligheder i Næstved og vores del af Sjælland. Vi skal derfor hele tiden vise, at vi er attraktive og har fokus på karriere, logistik og bosætningsmulighederne i Næstved, fortæller borgmester Carsten Rasmussen.

Som kommune kan det være svært at skille sig ud fra mængden. Derfor er Næstved gået sammen med Kalundborg, Sorø, Vordingborg, Ringsted og Slagelse for at sætte fokus på karriere samt bosætnings- og pendlermuligheder.

Karrieredagene er også en god mulighed for virksomheder til at finde nye, spændende profiler med længerevarende uddannelser. Derfor opfordrer Næstved Erhverv lokale virksomheder til at kontakte dem med konkrete stillingsopslag, projektopgaver eller andre relevante muligheder for målgruppen, som de kan tage med på messen.

Som kommune kan det være svært at skille sig ud fra mængden. Derfor er Næstved gået sammen med Kalundborg, Sorø, Vordingborg, Ringsted og Slagelse for at sætte fokus på karriere samt bosætnings- og pendlermuligheder. Foto: Næstved Kommune.