Er du en dygtig sælger? Kan du rådgive og inspirere virksomheder og offentlige institutioner omkring muligheder for uddannelse og opkvalificering af faglærte og ufaglærte medarbejdere, afdække uddannelsesbehov og har du fokus på muligheder for salg gennem indsigt og forståelse for den enkelte virksomhed eller organisation? Kan du se dig selv i rollen som problemløseren som gennem brug af sin spørgeteknik og aktive lytning formår, at afdække kundens behov? Så er dette job hos ZBC Næstved lige noget for dig.

Til deres Salgs- og Praktikcenter i Næstved søger de en salgskonsulent, som skal skabe nye leads til ZBC inden for sundhed, omsorg og pædagogikområdet.

I ZBC Salg- og Praktikcenter er den primære opgave at være den foretrukne samarbejdspartner, når vi snakker salg af efteruddannelse. På området for voksen- og efteruddannelse har ZBCs kunder mulighed for at tage mere end 50 forskellige kurser inden for sundhed, omsorg og pædagogik. Med sigte på at øge deres kursusaktivitet søger de en salgskonsulent, som kan varetage opsøgende salg af uddannelseskurser til henholdsvis private virksomheder og offentlige institutioner.

Det er deres mål altid at være den udviklende og problemløsende samarbejdspartner, og de lægger derfor stor vægt på kundefokus hele vejen i processen.

Som sælger på ZBC er kerneopgaven at skabe flest mulige leads til dres kursusafdeling. Dette kræver at du bl.a. løser følgende opgaver:

 • Leder og koordinerer salgsarbejdet inden for sundhed, omsorg og pædagogikområdet, herunder planlægning og afvikling af salgsmøder i virksomheder, fagforeninger, jobcentre, kommuner.
 • Udvikling af relevante handlinger og handlingsplaner.
 • Holde dig ajour med udviklingen i branchen.
 • Internt samarbejde med ZBCs øvrige konsulenter, ledere, chefer samt ZBCs administrative medarbejdere.

Din profil

Som person er du selvstændig og løsningsorienteret. Du besidder et højt drive og har en imødekommende og fleksibel indstilling til kunder og opgaver. Du er igangsættende, vedholdende og resultatorienteret og så er du god til at begå dig blandt andre mennesker. Du har stærke kommunikative kompetencer og er god til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer.

ZBC forestiller sig, at du har nogle års praktisk erfaring med opsøgende arbejde/salg til private virksomheder eller offentlige institutioner.

Endvidere er det en fordel, hvis du har:

 • Bredt kendskab til arbejdsmarkeds- og erhvervsuddannelserne samt viden om relevant lovgivning på området
 • Kendskab til brancherne og AMU-systemet
 • Erfaring med CRM systemer
 • Et godt netværk inden for den private og/ eller den offentlige sektor, så du er selvkørende i det opsøgende arbejde med at sælge uddannelseskurser
 • En relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Til gengæld tilbyder de: 

 • En selvstændig stilling, hvor du i høj grad forventes at skabe unikke resultater
 • En stilling med stor kontaktflade og mulighed for at udbygge stort netværk
 • En stilling med mulighed for indflydelse på kursuscentrets fremtidige udbud og aktiviteter

De tilbyder gode og engagerede kolleger, der er indstillet på at give dig opbakning og medspil i et godt og inspirerende arbejdsmiljø under uformelle former, hvor alle bidrager positivt til fællesskabet.

Ansættelsesvilkår:

Ansættelsen er på fuld tid og sker i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK Stat. Ansættelsesområdet er ZBC, og det primære tjenestested er deres uddannelsessted i Næstved.

Som uddannelsesinstitution indhenter de børneattest i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist:  

Ansøgningsfristen er søndag den 10. februar 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansøg her.

Del på sociale medier