Tankstationen på Karrebækvej i Næstved genopstod kørt før jul som et ubemandet Shell Express anlæg. Den 9. januar fejres genåbningen med vaskeægte prisfest. Fra kl. 14-17 hjælper gammeldags tankpassere med at fylde tanken til stærkt reduceret pris.

Foto: DCC Energi

Den velkendte Shell station på Karrebækvej genåbnede den 20. december som ubemandet tankanlæg – kun kort tid efter, at 7-Eleven lukkede butikken på adressen. Med genåbningen kan de mange bilister, som dagligt har rundet stationen for at fylde brændstof på bilen, fortsat tanke og få vasket bilen på Karrebækvej.

Prisfest den 9. januar
Genåbningen bliver fejret med prisfest den 9. januar 2019. Fra kl. 14.00 – 17.00 står et hold af gammeldags tankpassere klar til at hjælpe bilisterne til en billig tankfuld benzin eller diesel.

Her bliver priserne skruet gevaldigt ned, så bilister kan tanke Shell FuelSave diesel til 6,99 kr./l og 95 oktan Shell FuelSave benzin til 7,99 kr./l. Og skal det være topkvalitet i form af Shell V-Power, fås dieseludgaven til 7,68 kr./l, mens V-Power 100 oktan benzin koster 9,21 kr./l. Endelig vil der være lidt til den søde tand, lidt at drikke og en Ferrari legetøjsbil til børnene.

“Selv om butikken lukkede ned, har vi en god tradition med at forsyne lokalområdet med brændstofprodukter og bilvask. Så det har været vigtigt for os, at vi fortsat kan betjene bilister i området. Det fortsætter vi med, med vores nye ubemandede anlæg, hvor du også stadig kan vaske bilen og nu til endnu lavere priser,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell stationerne i Danmark.

Shell stationsnetværket bliver i dag drevet af energiselskabet DCC Energi. I Danmark tæller netværket 229 bemandede og ubemandede stationer. Det nye, ubemandede Shell Express anlæg i Næstved har hele sortimentet af Shells kvalitetsbrændstoffer. Fra den almindelige Shell FuelSave diesel og 95 oktan benzin til topprodukterne Shell V-Power diesel og den nye Shell V-Power 100 oktan benzin.

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer
DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.

Kig forbi til genåbningen af Shell på Karrebækvej i Næstved, der bliver fejret med prisfest den 9. januar 2019. Foto: DCC Energi