I over 70 år har Keld Hansen & Søn været behjælpelige med at læsse, hente og bringe materialer for et væld af kunder. Det har i alle årene været både små og store opgaver, som er blevet udført for privat og erhverv.

Kundekredsen er stor og derfor har de også mange faste kunder, som glædeligt vender tilbage. Dette afholder imidlertid ikke virksomheden fra at udføre opgaver for nye kunder – uanset størrelse og omfang.

Igennem årene er virksomheden vokset markant, hvilket specielt tog fart i 1983, hvor der var så travlt, at det nødvendiggjorde en fastansættelse af en ny vognmand. Siden har kurven fortsat, så Keld Hansen & Søn i dag beskæftiger fem mand. Faktisk har de i dag flere biler end ansatte, da de udfører alt fra kranopgaver til den mere traditionelle materialekørsel. Medarbejderne er dedikerede og loyale, hvilket sikrer kunderne den bedste service.

Foto: Keld Hansen

De primære produkter
Keld Hansen & Søn har overordnet set tre felter, hvor de er eksperter. Det omfatter container, vognmandskørsel og krankørsel. Virksomheden råder over 60 containere, som de altid leverer og henter til tiden. De kan både tilbyde lukkede og åbne containere – alt efter kundens behov. Containerne kan anvendes til jord, have- og byggeaffald, pap, papir og mange andre ting.

På hele Sjælland tilbydes vognmandskørsel, som er det virksomheden har beskæftiget sig med i flest år. Derfor kan du bide skeer på, at arbejdet udføres professionelt og selvfølgelig til tiden. Keld Hansen & Søn er meget fleksible i forhold til hvad de transporterer, og hvornår de transporterer det.

Varetagelse af krankørsel omfatter bortkørsel af affald og lignende, men de tilbyder også at klare mindre transportopgaver med maskiner. Da det ikke er alle og enhver opgave inden for krankørsel, de selv varetager, har de allieret sige med nogle gode samarbejdspartnere; alt fra entreprenører til andre vognmænd. Uanset om samarbejdspartneren indgår eller ej, gås ikke på kompromis med kvaliteten på noget tænkeligt tidspunkt. Keld Hansen & Søn kender deres samarbejdspartnere indgående og kan derfor stå inde for dem alle.

Ring for et uforpligtigende tilbud
Har du brug for at indhente et tilbud eller ønsker du mere viden om produkter og ydelser, kan du ringe på tlf. nr.: 21 27 55 27 eller sende en mail til jens@jens-vognmand.dk. På hjemmesiden jens-vognmand.dk finder du ydermere en kontaktformular, samt flere informationer om virksomhedens historie. De står altid klar til at tilbyde deres bedste vejledning og rådgivning for at sikre, at du som kunde får den hjælp du har brug for.

Keld Hansen og Søn har adresse i Næstved, hvorfra de opererer og tilbyder hjælp til hele Sjælland – og Sydsjælland.