Den populære musiker Jacob Dinesen har udvalgt Næstved, som et af kun to steder på Sjælland hvor han åbner en Pop-up Musikbutik. Blandt kunderne der møder op den 17. december, trækkes der lod om 30 pladser til intimkoncert samme aften.

Grønnegades Kaserne Kulturcenter og Jacob Dinesens samarbejde startede i foråret 2017, hvor Jacob Dinesen spillede i Ny Ridehus for første gang, som en del af hans første danmarksturné. Da kontrakten blev underskrevet i sin tid, var Jacob Dinesen for de fleste et ukendt navn. Men i månederne inden koncerten eksploderede den unge musikers karriere, og koncerten endte med at blive udsolgt.

Tendensen fortsatte, da Sydsjællands største kulturcenter var de eneste, der dette år kunne booke kunstneren hele to gange den sæson. For sommeren der fulgte, bød også på en Open Air koncert med Jacob Dinesen som et af hovednavnene.

I 2019 gentages succesen; den 29. marts spiller Jacob Dinesen en udsolgt stående koncert, og er endnu en gang øverst på plakaten til årets Open Air-koncerter. Men det stopper ikke ved dette.

Jacob Dinesen til Open Air 2017. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Pop up musikbutik
Alle de store pladeforretninger som Fona, Stereo Studio og TP er for længst lukkede og slukkede. Denne kendsgerning tvinger den 23-årige sanger Jacob Dinesen at tænke anderledes, når man som han insisterer på at hans nye album skal være tilgængeligt på både CD og ikke mindst LP (vinyl) for flest muligt.

– Når man, som jeg, har brugt mere end et år på at skrive og indspille sange til et nyt album, er det vigtigt sikre sig at publikum kan købe albummet, fortæller Jacob Dinesen om tiltaget. Derfor åbner han sin egen “Jacob Dinesen Pop-up Musikbutik”. Det sker i Musikstalden på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 17. december kl. 16.00. Her kan alle Jacob Dinesens fans møde den populære sanger, købe hans nye album “Found It”, og få hans autograf.

– Jeg glæder mig også til at møde publikum, og høre dem sætte ord på deres oplevelse af de nye sange, slutter en spændt Jacob Dinesen.

Intimkoncert for de heldige
De der køber pladen og hilser på Jacob Dinesen kan være med i lodtrækningen om 30 pladser til en akustisk intimkoncert samme aften kl. 19.30.

At Næstved får besøg af Jacob Dinesen 5 gange inden for 2 år, glæder kulturcentrets leder John Nørbjerg.

– Da jeg første gang blev præsenteret for Jacob Dinesen af en booker, kunne jeg straks høre potentialet, og var ikke i tvivl om at han skulle til Næstved, beretter en begejstret John Nørbjerg, og slutter – Nu kan vi se frem til endnu en udsolgt koncert i marts, og oplever meget stor interesse om Open Air-koncerten til sommer. At bookere, kunstnere og publikum gang på gang retter deres øjne mod Næstved, understreger endnu en gang positionen som Sydsjællands største kulturcenter.

FOUND IT
Den 23-årige sanger og sangskriver har gjort det igen. Hans netop udsendte nye album ” Found It” drønede direkte ind på en suveræn 1. plads på ugens albumhitliste. Han slog dermed både danske og internationale superstars.

Det nye album indeholder 11 sange, hvoraf flere af dem allerede har gjort det godt som radiohits. Hele 3 producere har været med til at skabe albummet. Chief1, Søren Balsner (Carpark North) og Thunder & Lightning.

Den populære musiker Jacob Dinesen har udvalgt Næstved, som et af kun to steder på Sjælland hvor han åbner en Pop-up Musikbutik. Blandt kunderne der møder op den 17. december, trækkes der lod om 30 pladser til intimkoncert samme aften. Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter