Foto: Kræmmerhus

I hele november holder Kræmmerhus Næstved Novembersalg. Det vil sige, at du sparer 20 % på dine køb af brugskunst – og hvad butikken betragter som brugskunst; lysestager, pynt til hjemmet, lamper, stel, Maileg legetøj, Munkholm kropspleje/hudpleje, samt de ledlys, de har tilbage i butikken. Det gælder dog ikke julelys eller julepynt, selv om det også pynter i hjemmet.

Hvorfor holde Novembersalg?
Fordi de hos Kræmmerhus synes, det er umoralsk at sætte varer på udsalg lige op til jul. Så vil de hellere have, at du sparer på dine julegaveindkøb eller får råd til en større julegave – eller forkæler dig selv i denne mørke hyggelige tid.

Det har butikken gjort i over 10 år – og de ser sig selv som lidt Gammeldaws på dette område. Så de vil gerne forkæle deres kunder og være på forkant med servicen ved at tiltrække kunderne, så de handler fysisk i butikkerne.

Foto: Kræmmerhus