Bager du byens bedste julesmåkage? Så kan du vinde et gavekort på 1.000 kroner.

Foto: Anne Steen Kommunikation

Er dine venner og din familie helt vilde med dine julesmåkager? Så er det måske på tide, at andre også kan nyde godt af din bagekunst. I hvert fald opfordrer Centerforeningen i Sct. Jørgens Park alle bagekoner- og mænd til at komme og åbne for kagedåsen med 200 stk. af deres yndlings-julesmåkage lørdag den 8. december.

Tilmelding
Vil du være med i konkurrencen om at blive den, der bager Byens Bedste Julesmåkage, og dermed vinder et gavekort på 1.000 kroner, skal du tilmelde dig ved at sende en mail til kontakt@sjp.dk senest den 25. november.

Dommerpanel
Det er centerets kunder, der skal smage sig frem til den julesmåkage, som de hver især synes skal have flest point. Så har du en sød tand, håber centerforeningen, at der kommer rigtig mange kagedåser på bordene, som stilles op i centergangen, og at rigtig mange vil lade sig friste af muligheden for at være med til at smage sig frem til Byens Bedste Julesmåkage.

Se mere på www.sjp.dk.