Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 28. september 2018 til den 9. oktober 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
HASLEV: Euforiserende stoffer
En 44-årig kvinde blev sammen med en 47-årig mand anholdt mandag klokken 10.45, efter at politiet havde fundet et skunklaboratorium på Sydskrænten i Haslev. På adressen fandt politiet 430 hampplanter, hvilket svarer til godt 12 kg hash. Den ulovlige beplantning er blevet destrueret, og de to anholdte, som er fra København, er sigtet for salg af stoffer. De to sigtede fremstilles tirsdag i grundlovsforhør i retten i Næstved.

NÆSTVED: Overtrædelse af ordensbekendtgørelsen
Tirsdag klokken 19.35 blev to personer sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter de havde haft uoverensstemmelser ud for 7eleven på Karrebækvej i Næstved.

NÆSTVED: Sigtet for at sælge hash
Lørdag klokken 10.30 standsede politiet en bil på Nygårdsvej i Næstved. Føreren var en 19-årig mand fra Næstved, som – viste det sig – var ude for at sælge hash. Han havde 18 klumper hash på i alt 32,47 gram med sig, og han blev derfor anholdt og sigtet for salg af stoffer. Efter afhøringen på politistationen i Næstved blev den 19-årige løsladt igen klokken 14.55. En 31-årig mand, der også var på stedet, havde to klumper hash på 3,56 gram på sig, og han blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: 23-årig sigtet efter lov om euforiserende stoffer
Mandag eftermiddag klokken 16.48 fik politiet en oprigning fra et vidne, der kunne se, at der tilsyneladende var nogen, der handlede narko på Manøvej i Næstved. Kort efter var politiet på stedet, men da var de “handlende” stukket af. Betjentene holdt imidlertid godt øje i området, og det varede da heller ikke længe, før en af de mistænkte vendte tilbage. Han blev pågrebet, og i hans bil fandt politiet hash. Det drejer sig om en 23-årig mand fra Næstved, som blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Mand legede politi med blåt blink
Kort efter midnat natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at der kørte en bil rundt i Næstved centrum med blåt blink og standsede andre bilister. Og det virkede ikke til at være en politibetjent. En halv times tid senere fandt politiet frem til en bil, der svarede til signalementet. Her sad en 50-årig mand fra Nykøbing F., og bag forsædet lå et blåt blink. Da betjentene spurgte til hans kørekort, ville han ikke vise det. Så det hele endte med, at han blev sigtet for ikke at vise sit kørekort og for uberettiget brug af blåt blink.

NÆSTVED: Falsk kørekort
Politiet patruljerede i lørdags klokken 20.15 på Erantisvej i Næstved. Her traf de en 25-årig mand med ukendt adresse. Noget vakte betjentenes mistanke, og ganske rigtigt viste det sig ved en nærmere undersøgelse, at hans kørekort var forfalsket. Så derfor blev han sigtet for dokumentfalsk.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Glumsø Sandbyvej, Sandby Landejendom Mandag klokkken 15-20 Smykker
Næstved Horsebjergvej Hus Lørdag klokken 12 – søndag klokken 10 Sølvtøj, smykker og to bærbare pc’er af ukendt mærke
Næstved Jættestuen Hus Søndag klokken 19.10-22.30 iPhone 4S, tre figurer af Kay Bojesen, to ure, to sølvkæder, gavekort og koncertbilletter
Næstved Mariedalsvej Hus Lørdag klokken 16.30 – søndag klokken 1.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Fuglebjerg Hindholmparken Villa Torsdag kl. 10 – tirsdag kl. 14 Øl
Næstved Rønnevej Villa Tirsdag kl. 7.45 – 15.40 Endnu ikke opgjort
Næstved Helgenæsvej Villa Mandag kl. 7.15 – 15.15 Kreditkort, kamerataske med Canon Eos 1200 kamera med to objektiver, blodtryksapparat, parfume
Næstved Lov Sønderskov Villa Fredag kl. 21.30 – Lørdag kl. 20.00 Kamera, salmiakspiritus og bestik.
Næstved Kildevej Villa Lørdag kl. 16.00 – Søndag kl. 8.25 Tablet, kontanter, smykker og en mobiltelefon.
Næstved Præstestræde Villa Søndag kl. 15.00 – 15.30 Trækasse med 2000-3000 kroner i kontanter

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Vordingborg Landevej Mandag kl. 12.45 56-årig mand fra Korsør Spirituskørsel.
Næstved Ringstedgade Lørdag kl. 01.40 53-årig mand fra Holmegaard Spirituskørsel.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej Onsdag kl. 05.30 – 12.00 ATK 2865 109 60 km/t 94 km/t 8
Karrebæksminde Skælskørvej(Karrebækstorp) Fredag kl. 08.15 – 11.30 ATK 302 10 80 km/t 103 km/t