Det vrimler med aktiviteter i Sct. Jørgens Park – og inden længe vil der også foregå noget på taget. Og allerede fra mandag den 15. oktober har indgangspartierne fået et helt nyt look. Hvornår og hvad der sker på taget afsløres på www.sjp.dk – centerets nye hjemmeside.

Udover de mange events i børnenes efterårsferie, sker der også noget på en helt anden front i Sct. Jørgens Park. Navnet ændres fra Parkens Butikscenter til Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter. Det nye navn indikerer, at man ønsker at signalere, at centeret i nærmeste fremtid opgraderes i en sådan grad, at man i al beskedenhed kalkulerer med, at det vil tiltrække nye kunder fra Næstvedområdet. Og da både bolig- og butikscenteret er kendt og omtalt som Sct. Jørgens Park, bliver det nye navn:

Sct. Jørgens Park – Næstveds Butikscenter

Logoet ændres samtidigt, så det matcher boligdelens logo, hvor det også er platantræets blad, der bruges. Grunden til det er de utallige platantræer i hele Sct. Jørgens Park. Her skaber de udover et grønt miljø, også læ og renser luften for støv og møg. Derudover har platantræet en historie og en ”mission”, som folkene bag Sct. Jørgens Park, synes matcher det, de ønsker at symbolisere for både bolig- og butiksområdet.

Som naturstyrelsen bl.a. skriver på deres hjemmeside:
Som en ægte repræsentant for vores samfund har platanen vist sig at være meget hårdfør overfor miljøpåvirkninger. Den er hårdfør overfor stress og kan gro under asfalt og brosten. Luftforurening renser den bare, og gror så videre!

Platantræet er således på en måde et symbol på, at Sct. Jørgens Park også fremover både kan og vil gro – uanset, hvad fremtiden bringer af udfordringer specielt for butiksdelen. Man har derfor store planer for en opgradering i forhold til butiksarkaden og udenomsarealerne.

Vind et gavekort på 1.000 kr.
Det ene skal svare til det andet, siger formanden for centerforeningen Signe Tedaldi Clausen. Derfor har de også fået lavet en helt ny hjemmeside, der matcher det øvrige nye visuelle look. Vil du kigge nærmere på den nye hjemmeside, som er i luften fra søndag den 14. oktober, så klik ind på www.sjp.dk, hvor du også kan deltage i konkurrencen om at vinde et gavekort på 1.000 kr.

Så er det blevet tid til nyt navn og nyt look. Foto: Anne Steen Kommunikation