Den fortsat stigende nethandel får PostNord til at åbne endnu et posthus i Næstved. Det er elektronikbutikken iRepair4u i Sct. Jørgens Park, der 24. oktober slår dørene op til et posthus – det 4. af slagsen i Næstved.

– Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for borgerne i særligt den sydlige del af Næstved, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes, siger Mette Morsing, distriktschef i PostNord.

I posthuset hos iRepair4u kan kunderne hente og sende breve og pakker samt købe frimærker og pakkeporto. Alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid, som er mandag-torsdag fra kl. 10.00-17.30, fredag fra kl. 10.00-18.00 og lørdag fra kl. 10.00-14.00.

I forvejen har Næstved-borgerne mulighed for at benytte posthusene hos Kvickly og Meny i midtbyen samt Bilka i den nordlige del af byen. I alt har PostNord omkring 1.550 pakkeudleveringssteder over hele landet, hvoraf de ca. 1.075 er posthuse og ca. 475 er pakkebokse.

PostNords posthuse er placeret hos samarbejdspartnere over hele landet.
Foto: Henrik Petit.