I efterårsferien spreder (u)hyggen sig i Næstved City, når byen forvandles i anledningen af Halloween. Uhyggelige gravpladser og flotte græskardekorationer kommer til at give byen en stor Halloweenmakeover. Børnene kan desuden gå på ”trick or treat”, være kreative og udskære græskar i halloweenværkstedet.

Foto: Næstved Cityforening

For andet år i træk kommer den (u)hyggelige stemning til udtryk i Næstved City, når blandt andet gravpladser, hekse og hundredvis af græskar, giver byen en helt speciel stemning, som krydderi til shoppingturen.

”Vi ser igen i år frem til at opleve byen med et helt andet udtryk, end vi er vant til. Det bliver lidt skræmmende, men mest af alt hyggeligt, når byen får en ægte Halloweenmakeover med hundredvis af græskar, hyggelige dekoreringer og spændende aktiviteter. Det giver en helt speciel stemning både blandt medarbejdere i byen og blandt gæster, og især når mørket falder på, tør jeg godt love, at byen vil præsentere sig selv fra en helt ny side. Vi bliver uden tvivl den flotteste Halloween-by på Sjælland”, udtaler citychef Lars Børsting.

Vi har arrangeret ’Trick or Treat’, hvor børn kan samle slik og sjove gaver ind fra mere end 20 forskellige forretninger. For at deltage i ’Trick or Treat’ skal man købe en af Næstved Citys græskarposer.

Foto: Næstved Cityforening

Græskarposerne indeholder en oversigt over de deltagende forretninger og 5 tillægsbilletter, herunder en biografbillet til filmen ’Small foots’ i Bio Næstved. Entrébillet til Næstved eller Herlufsholm svømmehal. Entrébillet til BonBon-Land ifølge med en betalende. Fri adgang for 1 barn og 1 voksen til Næstved Museum og 20 % rabatkupon til Gavnø Go Fly.

Vi forventer 750 udklædte børn på jagt efter søde sager rundt i byens gader, hvilket vil skabe en forrygende hyggelig stemning. Græskarposen koster 75 kroner. Du kan finde salgssteder på www.naestvedcity.dk.

Børnene kan også tage deres forældre i hånden og være kreative i byens halloweenværksted på Axeltorv – alle hverdage i efterårsferien fra kl. 12-17.

Foto: Næstved Cityforening

Mandag – onsdag kan børnene lave forskellige papirklip og udfordre fantasien med at lave kastaniedyr, samt hygge med popcorn over bål, og få lavet ansigtsmaling, så man er helt klar til at gå på ’trick or treat’.

Torsdag – fredag vil der være 600 græskar, som byens børn får lov til at udskære til lige netop dét græskarhoved, de synes er det flotteste. Team Rynkeby står klar til at assistere og vejlede i kampens hede. De sørger også for, at de små kære kan nyde en velfortjent pandekage eller grillet skumfidus efter det hårde arbejde. Det er selvfølgelig ganske gratis at udskære græskarhoveder, og de må gerne bringes med hjem, så de kan skabe (u)hygge i byens hjem.

Hvad er en Halloween uden uhyggelige historier og fortællinger?
Tag med på nattevandring gennem byen, hvor der fortælles spøgelseshistorier fra Næstved. Alle historier er oprigtige, og vi tør godt love, at du bliver overrasket over, hvad der er foregået af uhyggelige hændelser i byen. Nattevandringen finder sted fredag den 19. oktober kl. 22.00 med opsamlingspunkt på Axeltorv.

Glæd dig til nattevandringen gennem byen, hvor der fortælles spøgelseshistorier fra Næstved. Foto: Næstved Cityforening