Ny topchef skal føre Flammens vækststrategi videre.

Restaurant Flammen skal på jagt efter en ny direktør. Den nuværende direktør Elias Grøftholdt Tychsen og bestyrelsen er blevet enige om, at tiden er kommet til et skifte. Elias Grøftholdt Tychsen har været med fra start i virksomheden, der i dag består af 15 restauranter – blandt andet i Næstved – og indleder nu en større ekspansion uden for landets grænser. Flammen er i dag en velorganiseret og godt rustet virksomhed, der er klar til næste skridt.

Restaurantkæden Flammen har i dag 15 restauranter og indleder nu en større ekspansion uden for landets grænser. Foto: Restaurant Flammen

”Det er en fantastisk rejse vi har været på sammen, og jeg er rigtig stolt af den virksomhed, som jeg nu kan være med til at give videre”, lyder det fra Elias Grøftholdt Tychsen.

Tidligere i år åbnede Restaurant Flammen sin første restaurant uden for landets grænser i den tyske storby, Hamborg. Den positive udvikling i både ind- og udland mener ejerne, at Elias Grøftholdt Tychsen har en stor del af æren for.

”Med Elias Grøftholdt Tychsen i spidsen har Flammen vokset sig til en stor og økonomisk stærk virksomhed, som nu også opererer på tværs af landegrænser. Men som et led i virksomhedens ekspansion har vi nu nået en størrelse, hvor vi søger en profil til direktørposten, som kan indfri den vækstplan og den fortsatte rejse, som vi har planer om for Flammen i både Danmark og uden for landets grænser”, fortæller Ketty Rosenfeldt Sunddal fra ejerfamilien bag restaurantkæden.

Kendt ansigt vil varetage direktørposten
Indtil den nye administrerende direktør er fundet, vil Flammens HR-chef Christian Damgaard Lund være konstitueret i stillingen. Han har været en del af Flammen siden 2009.

”Christian Damgaard Lund har været en del af Flammens ledelse i flere år. Han har et stærkt personalefokus og kender både virksomheden og branchen til fingerspidserne. Han har således et stærkt afsæt for at drive virksomheden, indtil vi kan sætte navn på en ny direktør”, siger Ketty Rosenfeldt Sunddal.

En af Elias Grøftholdt Tychsens afsluttende projekter var indgåelse af lejekontrakten til virksomhedens restaurant nummer 16, som kommer til at åbne i Glostrup. Projektet er herfra videregivet til Christian Damgaard Lund.

”Jeg har på egen hånd oplevet og været en del af den flotte udvikling, som Flammen har været igennem, og jeg er stolt af, at jeg har hele ejerkredsens opbakning, indtil en ny direktør er fundet. Flammen går en spændende tid i møde, og hvor vi sammen med medarbejderne skal realisere en række spændende projekter – heriblandt kædens 16. restaurant, når vi åbner i Glostrup.” Og rekrutteringsprocessen er allerede i gang, fortæller Ketty Rosenfeldt Sunddal. Bestyrelsen håber på snart at kunne præsentere afløseren på direktørposten. Elias Grøftholdt Tychsen vil stadig være tilknyttet virksomheden i henhold til en række projekter, som han vil følge til dørs sideløbende med hans overvejelser om, hvad det fremtidige arbejdsliv skal bringe.

Indtil den nye administrerende direktør er fundet, vil Flammens HR-chef Christian Damgaard Lund være konstitueret i stillingen. Foto: Restaurant Flammen

Faktaboks
– Flammens konstituerede direktør Christian Damgaard Lund er 29 år og bosat i Kolding med Melanie. Han er uddannet cand.merc i International Business.
– Christian Damgaard Lund startede som tjener og udskærer hos Flammen i Kolding i 2009 og har siden besiddet stillinger som floor manager i flere af kædens filialer, inden han i 2015 blev en del af ledelsen som HR-chef. I januar 2018 blev han ligeledes medejer sammen med 2 andre nøglemedarbejdere.

Læs mere om Restaurant Flammen i Næstved her.