Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 3. september 2018 til den 11. september 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
En 19-årig temmelig ophidset mand fra Næstved kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt tidligt tirsdag morgen omkring klokken 5. På en adresse på Adelgade i Præstø skabte han utryghed og var meget uønsket af de andre beboere. Derfor blev politiet tilkaldt, og betjentene fik anholdt den 19-årige og sigtet ham efter ordensbekendtgørelsen. Han blev kørt til Næstved politistation, hvor han kølede af et par timer.

En 19-årig mand fra lokalområdet blev fredag sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. En politipatrulje tjekkede den 19-årige i Teatergade i Næstved, og det viste sig, at han havde 19 gram hash og 12 gram skunk på sig. Derudover havde han også seks joints og nogle kontanter på sig, og klokken 11.26 blev han anholdt og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Den 19-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 14.20.

NÆSTVED: Med ulovlige stoffer i lommen
To politibetjente, som natten til søndag gik i centrum af Næstved, traf omkring klokken 2.20 to mænd, der sad på en trappesten i Grønnegade. De virkede lidt forfjamsket ved synet af ordensmagten og betjentene fandt 1,25 gram hash og 1 gram MDMA på den ene og 1,41 gram kokain på den anden. Der var tale om en 25-årig mand fra Næstved og en 20-årig mand fra Haslev, og de blev begge sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

FUGLEBJERG: Trak håndbremsen – sigtet for spirituskørsel
Selv om man sidder på passagersædet i en bil, kan man pludselig blive betragtet som fører af bilen. Det skete søndag eftermiddag for en 47-årig mand fra Fuglebjerg, som ved rundkørslen på Sorøvej i Fuglebjerg uden grund trak håndbremsen i en bil med en 18-årig mand ved rattet. Dermed overtog den 47-årige føringen af bilen, som på grund af den pludselig opbremsning blev ramt bagfra af en anden bil. Den 47-årige viste sig at have en promille, der var et godt stykke over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

NÆSTVED: 17-årig sigtet for overfald
Politiet fik lørdag klokken 0.04 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet på Kvægtorvet i Næstved. Det var en 19-årig mand fra Holme-Olstrup, der var blevet sparket ned, og vidner forklarede, at der var blevet trampet på ham også. Det var tilsyneladende et umotiveret overfald. Den 19-årige blev kørt til skadestuen til behandling for sine knubs, og på baggrund af vidneforklaringer fandt politiet senere på natten frem til den mulige gerningsmand, en 17-årig mand fra Næstved. Den 17-årige blev anholdt på sin adresse klokken 5.44 og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 9.

NÆSTVED: Gav politiet en fuckfinger
Lørdag klokken 2.10 var politiet i Grønnegade i Næstved, hvor en mand syntes, han ville blande sig i betjentenes arbejde. Da han blev bedt om at forlade stedet, gav han betjentene fingeren, og for at få ro på stedet blev han derfor anholdt klokken 2.13 og sigtet for ordensbekendtgørelsen. Det var en 35-årig mand fra Kalvehave, og han blev taget med til politistationen, hvor han sov rusen ud, inden han blev løsladt igen klokken 7.30.

NÆSTVED: Tissetrængende mand sigtet
En politipatrulje, der lørdag morgen var i Grønnegade i Næstved, bemærkede klokken 4.06 en mand, der tissede ud for en beboelsesejendom. Det var en 34-årig mand fra byen, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Nægtede at opgive navn
Søndag klokken 13.19 blev politiet kaldt til Jernbanegade i Næstved, hvor der var en uønsket gæst. Det var en kvinde, som imidlertid ikke ville opgive navn og fødselsdato til politiet, og hun ville ikke rette sig efter politiets anvisninger. Den pågældende blev herefter anholdt og taget med til politistationen i Næstved, og her blev det fastslået, at der var tale om en 31-årig kvinde fra Næstved. Hun blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Den 31-årige blev løsladt igen til midnat.

NÆSTVED: Stukket med kniv
Politiet fik søndag klokken 13.43 en anmeldelse om et overfald, der var sket i en lejlighed i Næstved. En mand var kommet op at diskutere med en anden mand, og han blev stukket med en kniv i hånden. Politiet fandt frem til en 55-årig mand fra Næstved, som blev anholdt klokken 15.37, ligesom den anden – en 41-årig mand fra lokalområdet – blev anholdt klokken 15.37, således at der kunne skabes klarhed over hændelsesforløbet. Under afhøringen kom det frem, at det tilsyneladende var en strid om penge, der udløste volden. De anholdte blev løsladt igen søndag aften efter afhøring.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Tove Ditlevsens Vej Hus Fredag kl. 21.07 – lørdag kl. 3.30 Vides endnu ikke
Næstved Spurvevænget Hus Fredag kl. 16 – søndag kl. 8.40 Umiddelbart intet
Tappernøje Skovholmvej, Leestrup Hus Fredag klokken 12 – søndag klokken 20 To punge med kontanter og personlige papirer

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Præstø Landevej Klokken 9.35-10.26 14 biler blev kontrolleret: En bilist blev sigtet for kørsel uden førerret
Næstved Havnegade Mandag kl. 2.00 – 3.00 Otte køretøjer standset – alt ok.
Næstved Marievej Klokken 3.43 37-årig mand fra Haslev Spirituskørsel. Den 37-årige forsøgte at løbe fra politiet, men med en politihund i hælene stoppede den 37-årige frivilligt. En alkometerrtest viste at den 37-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte.
Holme-Olstrup Stationsvej ved Holmegårdsskolen Fredag klokken 7.15-8.30 Skolestart: Ingen sager