Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 28. august 2018 til den 6. september 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER I NÆSTVED
En 19-årig temmelig ophidset mand fra Næstved kunne ikke finde ud af at opføre sig ordentligt tidligt tirsdag morgen omkring klokken 5. På en adresse på Adelgade i Præstø skabte han utryghed og var meget uønsket af de andre beboere. Derfor blev politiet tilkaldt, og betjentene fik anholdt den 19-årige og sigtet ham efter ordensbekendtgørelsen. Han blev kørt til Næstved politistation, hvor han kølede af et par timer.

En 19-årig mand fra lokalområdet blev fredag sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. En politipatrulje tjekkede den 19-årige i Teatergade i Næstved, og det viste sig, at han havde 19 gram hash og 12 gram skunk på sig. Derudover havde han også seks joints og nogle kontanter på sig, og klokken 11.26 blev han anholdt og sigtet for salg af ulovlige stoffer. Den 19-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 14.20.

Det lykkedes i går klokken 12.21 at få fat i to narkosælgere på parkeringspladsen Ved Stadion i Næstved. Tre mænd på 21, 24 og 27 år blev taget på fersk gerning, mens de solgte hash fra en bil. De tre mænd, der alle er fra Næstved, blev anholdt og sigtet for salg af euforiserende stoffer. Den ene fremstilles i dag i grundlovsforhør, da han for kort tid siden er dømt for samme overtrædelse.

FUGLEBJERG: Trak håndbremsen – sigtet for spirituskørsel
Selv om man sidder på passagersædet i en bil, kan man pludselig blive betragtet som fører af bilen. Det skete søndag eftermiddag for en 47-årig mand fra Fuglebjerg, som ved rundkørslen på Sorøvej i Fuglebjerg uden grund trak håndbremsen i en bil med en 18-årig mand ved rattet. Dermed overtog den 47-årige føringen af bilen, som på grund af den pludselig opbremsning blev ramt bagfra af en anden bil. Den 47-årige viste sig at have en promille, der var et godt stykke over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

NÆSTVED: 17-årig sigtet for overfald
Politiet fik lørdag klokken 0.04 en anmeldelse om, at en mand var blevet overfaldet på Kvægtorvet i Næstved. Det var en 19-årig mand fra Holme-Olstrup, der var blevet sparket ned, og vidner forklarede, at der var blevet trampet på ham også. Det var tilsyneladende et umotiveret overfald. Den 19-årige blev kørt til skadestuen til behandling for sine knubs, og på baggrund af vidneforklaringer fandt politiet senere på natten frem til den mulige gerningsmand, en 17-årig mand fra Næstved. Den 17-årige blev anholdt på sin adresse klokken 5.44 og sigtet for vold. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 9.

NÆSTVED: Gav politiet en fuckfinger
Lørdag klokken 2.10 var politiet i Grønnegade i Næstved, hvor en mand syntes, han ville blande sig i betjentenes arbejde. Da han blev bedt om at forlade stedet, gav han betjentene fingeren, og for at få ro på stedet blev han derfor anholdt klokken 2.13 og sigtet for ordensbekendtgørelsen. Det var en 35-årig mand fra Kalvehave, og han blev taget med til politistationen, hvor han sov rusen ud, inden han blev løsladt igen klokken 7.30.

NÆSTVED: Tissetrængende mand sigtet
En politipatrulje, der lørdag morgen var i Grønnegade i Næstved, bemærkede klokken 4.06 en mand, der tissede ud for en beboelsesejendom. Det var en 34-årig mand fra byen, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

NÆSTVED: Nægtede at opgive navn
Søndag klokken 13.19 blev politiet kaldt til Jernbanegade i Næstved, hvor der var en uønsket gæst. Det var en kvinde, som imidlertid ikke ville opgive navn og fødselsdato til politiet, og hun ville ikke rette sig efter politiets anvisninger. Den pågældende blev herefter anholdt og taget med til politistationen i Næstved, og her blev det fastslået, at der var tale om en 31-årig kvinde fra Næstved. Hun blev sigtet for overtrædelse af retsplejeloven og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde. Den 31-årige blev løsladt igen til midnat.

NÆSTVED: Stukket med kniv
Politiet fik søndag klokken 13.43 en anmeldelse om et overfald, der var sket i en lejlighed i Næstved. En mand var kommet op at diskutere med en anden mand, og han blev stukket med en kniv i hånden. Politiet fandt frem til en 55-årig mand fra Næstved, som blev anholdt klokken 15.37, ligesom den anden – en 41-årig mand fra lokalområdet – blev anholdt klokken 15.37, således at der kunne skabes klarhed over hændelsesforløbet. Under afhøringen kom det frem, at det tilsyneladende var en strid om penge, der udløste volden. De anholdte blev løsladt igen søndag aften efter afhøring.

NÆSTVED: Biltyv standset efter 45 minutter
Det tog kun tre kvarter, fra politiet modtog en anmeldelse om et biltyveri, til tyven blev standset og sigtet for tyveriet. Anmeldelsen indløb onsdag klokken 11.30 fra Toldbuen, hvor der var blevet stjålet en VW ladvogn, mens håndværkere arbejdede på stedet. Bilen blev efterlyst, og klokken 12.15 fik en politipatrulje øje på bilen på Vildtbanevej i Tappernøje. Føreren var en 49-årig mand, som blev anholdt og sigtet for tyveriet. Han forklarede til politiet, at det var nemmere at stjæle en bil end at tage de offentlige transportmidler, som han i øvrigt ikke havde råd til. Den 49-årige blev løsladt klokken 13.15 efter afhøring på politistationen i Vordingborg.

NÆSTVED: Katteslagsmål
Det blev til et vaskeægte katteslagsmål, da en kvinde onsdag formiddag var ude for at lufte sin hund. På Thit Jensens Vej i Næstved blev kvinden og hendes hund pludselig angrebet af en meget stridslysten kat, som rev både hende og hunden til blods. Først efter endnu en angrebsbølge lykkedes det at jage katten på flugt. Det er ikke lykkedes at identificere katteejeren.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Tappernøje Skovholmvej, Leestrup Hus Fredag klokken 12 – søndag klokken 20 To punge med kontanter og personlige papirer

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Marievej Klokken 3.43 37-årig mand fra Haslev Spirituskørsel. Den 37-årige forsøgte at løbe fra politiet, men med en politihund i hælene stoppede den 37-årige frivilligt. En alkometerrtest viste at den 37-årige havde en promille, der var noget højere end det tilladte.
Holme-Olstrup Stationsvej ved Holmegårdsskolen Fredag klokken 7.15-8.30 Skolestart: Ingen sager
Fuglebjerg Sandvedvej Klokken 20.20-21 Bestilt færdselskontrol: 12 køretøjer blev standset og kontrolleret. Ingen sager
Tappernøje Sneserevej ved Circle K Klokken 0.13-0.26 En enkelt spritbilist blev afsløret
Næstved Englebjergvej Klokken 7.30-8.21 Skolestart: Ingen sager
Tappernøje Hoedvejen Klokken 12.20-12.39 14 køretøjer kontrolleret: Ingen sager
Toksværd Tokesvej ved Toksværd Skole Klokken 7.30-8.45 Skolestart: En blev sigtet for ikke at have spændt sikkerhedsselen
Næstved Præstøvej Kl. 7.40 – 8.40 Skolestart: Alt ok.
Næstved Vordingborg Landevej KL. 9.25 – 12.45 196 køretøjer blev standset, og af dem var der 6 som ikke brugte sikkerhedssele, 4 havde ikke deres kørekort med, 1 havde ikke den korrekte lygteføring, en manglede forreste nummerplade, en ville ikke standse, da politiet bad om det, en havde lavet ulovlige ændringer på sin knallert og en kørte spirituskørsel.

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Toksværd Toksværd Bygade Klokken 15.02-17.05 ATK – bestilt færdselskontrol 138 40 40 km/t 61 km/t Fire klip