Ejerne af Sct. Jørgens Park efterlyser forslag til et navn til det nye boligbyggeri, som rejser sig der, hvor børnehaven Solstrålen før havde adresse. Den person, der kommer med det bedste forslag til de nye familieboliger, vinder et gavekort til Sct. Jørgens Parks Butikscenter på 1.000 kr.

Der skal ske noget helt nyt i Sct. Jørgens Park. Det har ingen været i tvivl om. Men hvad der sker og skal ske, har der været adskillige gæt på. Helt konkret er børnehaven, Solstrålen, revet ned og der, hvor den lå, arbejdes der nu ihærdigt på opførelsen af 42 nye familieboliger. Efter tidsplanen skal de være klar til indflytning medio 2019. At kalde de nye boliger for luksusboliger er måske lige i overkanten. Og dog, siger ejer af Sct. Jørgens Park, Nicolai Hartmann. De nye familieboliger opføres i materialer, hvor der er lagt ekstra stor vægt på kvalitet og funktionalitet. Og den kendsgerning, at boligerne ligger ud til trafikeret vej, har ingen betydning for støjniveauet inde i lejlighederne for alle vinduer er naturligvis forsynet med støjdæmpende glas. Vinduespartierne er desuden så store, at de giver et fantastisk lysindfald og sørger for et fint udsyn til livet lige udenfor døren.

Køkkenelementer og hårde hvidevarer er også i en kaliber for sig, pointerer bygherren. Og når han netop pointerer disse ting, er det fordi, han må indrømme, at alt har sin pris. Og dermed også den ekstra kvalitet og de andre fordele, som de nye boligblokke tilbyder sine beboere. Nicolai Hartmann lægger derfor ikke skjul på, at prisen for at leje en af de nye boliger er en del højere end i de nuværende boligblokke i Sct. Jørgens Park. Hvad prisen eksakt bliver vil hurtigst muligt blive offentliggjort på Sct. Jørgens Parks boligside https://sctjoergenspark.dk/. Her vil interesserede også snarest få mulighed for at kunne reservere den bolig, man helst vil flytte ind i.

Tegning af penthouselejlighed. Foto: Anne Steen Kommunikation

Penthouselejlighed med privat tagterrasse
Boligerne i stueplan bliver i et plan og får direkte udgang til egen stor terrasse. Boligerne på etagen over bliver i 2 plan, hvor penthouselejlighederne har egen stor tagterrasse, hvoraf den største er på 25 kvm.

De nye familieboliger bliver på 3, 4 og 5 værelser. Uanset hvilken lejlighedstype, man vælger, er der fra Front Arkitekternes side lagt vægt på, at hver eneste kvm. udnyttes optimalt, hvilket giver gode indretningsmuligheder. Det er Sct. Jørgens Park, der i samarbejde med Hoffmann står for opførelsen af byggeriet, som naturligvis også følger de forskrifter, der gør det til et energivenligt projekt, hvor solceller på taget og højisolerende materialer, har positiv effekt – også på varmeregningen, fortæller Nicolai Hartmann.

Vind et gavekort på 1.000 kr.
Det nye boligbyggeri i Sct. Jørgens Park adskiller sig så markant fra de øvrige boliger i Sct. Jørgens Park, at man udskriver en konkurrence for at finde et navn til de nye, luksuriøse boligblokke og kvitterer med et gavekort på 1.000 kr. til den person, der finder det bedste navn. Der henvises i øvrigt til konkurrencen på Facebook og www.sctjoergenspark.dk.

Også nyt fra butikscentret
At Parkens Butikscenter også skal opgraderes er heller ingen hemmelighed. Og Nicolai Hartmann er glad for at fortælle, at der arbejdes videre med at virkeliggøre de plantegninger, som ligger til grund for alt det nye, der skal gøre butikscentret til et attraktivt sted at hygge sig på indkøbsturen.

Visualisering af boligerne. Foto: Anne Steen Kommunikation.