Næstved har fået sig en ny stjerne – nemlig hunden Chanéll, der har vundet Maxi Zoo’s store fotokonkurrence. Valget stod mellem flere hundrede kandidater, men uimodståelige Chanéll smeltede juryens hjerter. Den nye pelsede stjerne vil i 2019 pryde én af siderne i Maxi Zoo’s limited edition årskalender, der kan fås gratis i Maxi Zoo i Næstved.

I løbet af sommeren har stolte kæledyrsejere kunne sende billeder af deres kære kæledægger til Maxi Zoo, som har været på udkig efter landets sødeste kæledyr. Målet var at finde 36 små kæledægger til kædens årskalender for 2019 – og hunden Chanéll fra Næstved kunne juryen simpelthen ikke stå for. Derfor er den søde hund blevet udvalgt til at pryde én af siderne i den flotte kalender.

Stjernetitlen varmer den stolte ejer
Titlen som Næstveds nye stjerne kommer selvfølgelig ikke som nogen overraskelse for ejeren, Melissa Rosenberg Nielsen, der alligevel er lidt ekstra stolt i disse dage. Hun indrømmer dog også, at der er faldet lidt ekstra forkælelse i retning mod sin elskede hund, som er blevet forkælet med leverpasta, der er Chanélls livret. Derudover er den søde hund blevet forkælet med en lang køretur, som er yndlingsaktiviteten.

Den nye kalender for 2019 kan fås gratis i Maxi Zoo i Næstved fra oktober, hvor personalet selvfølgelig er ekstra stolte af byens egen stjerne.

Chanéll. Foto: Klix Kommunikation