Det blev til en sejr for HG/Næstved Dragons Floorball, der i søndags fløj fra kampen med en sejr over Herlev.

Søndag den 16. september var det tid til sæsonstart for de lokale floorballhelte fra HG/Næstved Dragons Floorball med en kamp mod Herlev.

Kampen var en intens og fysisk kamp, hvor Herlev fik den bedste start og bragte sig foran 1-0 i første periode. I anden periode var det HG/Næstved tur til at score et mål og ved indgangen til 3. periode var stillingen 1-1. I 3. periode øgede HG stille og roligt til 3-1. Det sidste mål var et klassisk eksempel på, hvordan man spiller powerplay. I de døende sekunder fik Herlev reduceret til 3-2, og dermed fløj HG/Næstved Dragons Floorball fra land med en sejr i Sjællandserien.

Næste kamp for dragerne er søndag den 23. september mod PI-København.

Er du selv interesseret i at spille floorball, kan du se mere på www.dragonsfloorball.dk. Der er hold for både børn, damer og herrer.