Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Jul 27, 2018 til Aug 07, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

I forlængelse af den omfattende anholdelsesaktion i juni i forbindelse med drabsforsøget på Byskovvej i Slagelse er der sket endnu en anholdelse. I nat blev en mand med banderelationer anholdt i København, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør i dag ved retten i Næstved.

En 49-årig kvinde fra Næstved blev mandag eftermiddag kvæstet i et færdselsuheld, der skete på Mønbroen klokken 15.37. En lastbil, der var på vej mod Møn, skulle møde en anden lastbil på broen, men ramte ved forbikørslen kantstenen og fortsatte over i den modkørende vejbane. Her ramte lastbilen frontalt ind i en varebil med den 49-årige kvinde ved rattet. Broen var spærret for trafik frem til klokken 20.19, hvor der var ryddet op efter uheldet. Chaufføren i lastbilen var en 25-årig mand fra Stege, der ikke kom noget til ved ulykken, mens den 49-årige kvinde blev overført til rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser.

NÆSTVED: Løb efter ansat med kniv
Et noget besynderligt drama udspillede sig i går morges på en restaurant på Blegdammen i Næstved, hvor en tilsyneladende psykisk uligevægtig mand skabte en del postyr. Manden var tidligt på dagen kommet ind i restauranten, og i en periode over et par timer gik han lidt ind og ud af stedet. Men til sidst klokken 9.32 gik han pludselig helt ind i køkkenet, hvor han tog en køkkenkniv og løb efter en ansat, som dog fik jaget manden på flugt. Kort efter var en politipatrulje på stedet, og betjentene fik anholdt manden. Det drejer sig om en 43-årig mand fra Ishøj, som blev sigtet for trusler på livet.

KARREBÆKSMINDE: To mænd hindrede hjælp
Lørdag eftermiddag blev politiet kaldt ud til stranden ved Karrebæksminde, hvor to personer var blevet ukontaktbare. Imidlertid ville deres venner af uvisse årsager ikke lade samaritvagten på stedet give førstehjælp, og de forhindrede også ambulancen i at komme frem til de to besvimende personer. De to venner fik derfor en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen – det drejer sig om to mænd på hhv. 22 og 26 år. De to personer, der var blevet ukontaktbare, vågnede kort efter og blev kørt på sygehuset til tjek.

NÆSTVED: Hash og samuraisværd
Efter flere anmeldelser om råb fra en lejlighed i Sct. Jørgens Park i Næstved kørte en politipatrulje søndag klokken 6.31 ud til stedet. En kraftig lugt af hash ramte betjentene, da døren til lejligheden blev åbnet, og derfor blev stedet ransaget. Her fandt de både hash, joint og skunk samt et samuraisværd, et spyd og flere patroner. En 29-årig mand blev sigtet efter lov om euforiserende stoffer og efter våbenloven.

NÆSTVED: Bøder for at have hash
Mandag eftermiddag var en politipatrulje på Grønnegades Kaserne i Næstved, og ved en af bygningerne sad tre unge, som ikke umiddelbart var så henrykte ved synet af politiet. Den ene – en 22-årig mand fra byen – havde en klump hash på 3,6 gram, mens en 19-årig mand fra Herlufmagle havde 0,5 gram hash. I en busk fandt politibetjentene yderligere en lille klump hash, men den var der ingen, der ville kendes ved. De to mænd blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og de kan nu vente en bøde på 2.000 kroner hver.

NÆSTVED: Råbte op udenfor politistationen
Fredag formiddag ventede flere personer uden for politistationen i Næstved på en bekendt, som var til afhøring. Det gik ikke stille af, og flere gange var de tilstedeværende blevet bedt om at dæmpe sig lidt, men det havde ingen stor effekt. En fandt anledning til at kalde en betjent for “svans”, og han blev derfor anholdt klokken 10.44 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 20-årig mand fra Slagelse, og han blev løsladt efter afhøring klokken 11.50.

NÆSTVED: Grøn ’18 var en fest
Grøn ’18 blev afviklet i Næstved lørdag, og det var med enkelte undtagelser en fest for de deltagende. Dels var der udsolgt, dels holdt vejret til først på aftenen, hvor en tordenbyge rullede hen over festpladsen. Politiet var naturligvis til stede og måtte træde i karakter et par gange:En 25-årig mand fra Korsør blev klokken 16.25 bortvist og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da han havde 0,5 gram kokain med, som han forsøgte at komme ind på pladsen med.Klokken 16.50 ragede en 33-årig kvinde fra Næstved uklar med en anden kvinde, som hun skubbede til. Den 33-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.En 32-årig mand fra Næstved blev anholdt klokken 19.20 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter at have givet en 25-årig kvinde en knytnæve i ansigtet. Der havde forud været nogle uoverensstemmelser imellem parterne.

NÆSTVED: Brændte haveaffald af
En 68-årig mand fra Næstved blev søndag eftermiddag sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet. Han var i gang med at brænde haveaffald af i en trillebør, der stod ved et hus på Militærvej i Næstved. Det resterende bål blev slukket, og den 68-årige kan nu forvente at få et bødeforelæg for overtrædelsen.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Meteorvej Hus Tirsdag kl. 2.55 Sølvtøj
Næstved Galaksevej Hus Tirsdag kl. 1.30 Vides endnu ikke
Næstved HC Lumbyes Vej Hus Søndag kl. 14 – tirsdag kl. 7.30 Vides endnu ikke
Sandved Skælskør Landevej Hus Fredag kl. 20 – mandag kl. 14 To kasser med ukendt indhold
Fensmark Skyrervej Hus Fredag kl. 22.30 – søndag kl. 16.30 En kasse dåseøl, herreparfume, kamera, smykker
Glumsø Spurvevej Hus Søndag kl. 3.21 Vides endnu ikke
Glumsø Vibevej Hus Fredag kl. 11 – søndag kl. 5 Intet
Næstved Vennevej Hus Onsdag kl. 14 – fr edag Vides endnu ikke
Næstved Gallemarksvej Hus Fredag kl. 23.15 – 23.45 Vides endnu ikke
Næstved Maglegårdsvej Hus Fredag kl. 21 – lørdag kl. 11.55 Sølvtøj og smykker
Næstved Edith Rodes Vej Hus Fredag kl. 17 – lørdag kl. 12.20 Vides endnu ikke
Næstved Edith Rodes Vej Hus Fredag kl. 10 – lørdag kl. 12 Playstation, smykker, bærbar pc, ure, solbriller
Toksværd Solbakkevej Hus Torsdag kl. 20 – fredag kl. 16.55 Iphones, bærbare pc’er, playstation, ure, smykker og kontanter
Næstved Kalbyrisvej Hus Tirsdag klokken 10.30-12.50 En vielsesring og parfume
Holme-Olstrup Landevejen Lejlighed Mandag klokken 13.30-13.35 Ur af mærket Omega
Næstved Fodbygårdsvej Hus Lørdag klokken 10 – mandag klokken 8 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Johanne Korchs Vej Hus Torsdag klokken 13.30 – lørdag klokken 13 Sølvtøj og smykker
Næstved Johanne Korchs Vej Hus Fredag klokken 10 – lørdag klokken 14.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Skovbrynet Lejlighed Søndag klokken 0.06 Koncertbilletter

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Vordingborg Landevej Lørdag kl. 8.14 – 8.48 Spirituskontrol: 28 køretøjer kontrolleret og af dem fik en en sigtelse for spirituskørsel.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej Søndag kl. 13.45 – 20.40 ATK 3765 164 60 km/t 115 km/t 14 klip og 3 betingede frakendelser
Næstved Slagelsevej Fredag kl. 14.45 – 20.45 ATK – bestilt færdselskontrol 1025 110 50 km/t 83 km/t 8 klip
Tappernøje Karlshøj Lørdag kl. 14.10 – 20.15 ATK – bestilt færdselskontrol 445 80 70 km/t 154 km/t 12 klip og 1 betinget frakendelse
Næstved Skælskørvej, Menstrup Klokken 5.25-11 ATK 445 30 80 km/t 127 km/t Fire klip
Næstved Østre Ringvej Klokken 1.20-15.15 ATK 1680 84 60 km/t 89 km/t Syv klip