Mandag d. 13. august kl. 21:25 sender TV2 det første afsnit af en ny serie om Herlufsholm, der skildrer elevernes liv på Danmarks største kostskole. Serien er optaget i løbet af skoleåret 2017-18 og følger en række elevers oplevelser både til hverdag og ved de talrige begivenheder og baller, der præger kalenderen på Herlufsholm.

Serien giver et indblik i, hvilke forventninger der stilles til elever på Herlufsholm Skole, men viser også hvordan Herlufsholm danner ramme for nogle stærke og livsvarige bånd mellem mennesker, der deler et unikt fællesskab. Det er Herlufsholm for livet, som TV2 passende har valgt at navngive dokumentaren.

Serien består af otte afsnit á ca. 30 minutter, som sendes hver mandag kl. 21:25 med premiere d. 13. august. Første afsnit har titlen: Første skoledag og her følges eleverne Regitze, Lucas og Henri, som hver især står overfor forskellige udfordringer og glæder ved starten af et nyt skoleår på en skole, der ikke er som de fleste andre.

Serien giver mulighed for at få indblik i elevernes egne oplevelser af dagligdagen på Herlufsholm og de traditioner og forpligtelser, der følger med et ophold på skolen. Det er dog ikke første gang at kameraerne snurrer på Herlufsholm, der tidligere har været omdrejningspunkt for blandt andet Anders Aggers flot tilrettelagte dokumentar i seks dele for DR tilbage i 2004, som senere blev fulgt op med en ny serie i 2012 – otte år senere. TV2’s nye skud på stammen af udsendelser om Herlufsholm kan derfor vise, hvordan skolen har udviklet sig i løbet af de sidste seks år.

Har man interesse for Herlufsholm og gerne vil vide hvordan det er at gå på skolen, kan det altså anbefales at tænde for fjernsynet på mandag og få elevernes egne oplevelser af Herlufsholm for livet.

Liste over TV-udsendelser om Herlufsholm: https://herlufsholm.dk/video/

Foto: ABW