Lørdag den 25. august kl. 10.00-14.00 holder Suså Egnshistoriske Forening åbent hus i Borgerstuen på Glumsø Bibliotek. Foreningen vil fremover være at finde her hver tirsdag fra kl. 13.30-16.00.

Mange finder vejen til KOKS i Glumsø og nyder godt af de mange tilbud. Denne gang kan du også besøge Suså Egnshistoriske Forening på biblioteket, hvor de viser et udpluk af de mange gamle fotos, som er blevet digitaliseret.

Suså Egns historiske Forening kan fremover træffes i Borgerstuen på Glumsø Bibliotek.

– Foreningen har rådighed over ca. 2200 digitaliserede billeder fra fotograf Otto Nielsens glaspladearkiv. Han havde forretning på Ringstedvej i Glumsø fra 1928 til 1972, fortæller næstformand Otto Høst og tilføjer, at selvom der på flere af billederne er navne på personerne, mangler foreningen stadigvæk en hel del endnu.

På KOKS-dagen er alle velkomne til at komme ind og få en snak med foreningens Billedgruppe-bestyrelse. Og “nye” billeder til digitalisering kan også medbringes.

Hver tirsdag i Borgerstuen.
Fremover træffes Suså Egnshistoriske Forening i Borgerstuen på Glumsø Bibliotek hver tirsdag fra kl. 13.30-16.00. Her vil der være mulighed for at aflevere billeder og eventuelt tidsfæste dem. – Vi er primært interesseret i at digitalisere billeder fra den tidligere Suså Kommune. Disse bliver senere afleveret til NæstvedArkiverne, slutter Otto Høst, som glæder sig over det nye lokale.

Du kan få en aftale med gruppen ved at ringe til Otto Høst på telefon 21 29 09 46 eller Knud Christensen på telefon 23 46 95 93.