Den nyforlovede sangerinde Anne Linnet skriver i øjeblikket på et nyt soloalbum, inden hun snart drager på turné med sit band. Den 21. marts rammer hun Næstved.

2018 har indtil videre været et yderst begivenhedsrigt år for Anne Linnet. Først på året blev hun tildelt den prestige fyldte pris “Steppeulven” med følgende ord: »Hun holder standarden og fanen højt, er stadig pladeaktiv og fylder koncertsale og kirkerum med sine uopslidelige sange. Hun er en inspiration, en ledestjerne og så absolut den værdigst tænkelige modtager af dette års Pionerpris.«

Anne Linnet skriver lige nu på nyt soloalbum, og er på den private front for nylig blevet forlovet med kæresten Kathrine Kjær. Man skulle tro, at det var nok nyt for kvinden, der har bedrevet alverden, og som blev 65 år den 30. juli.

Anne Linnet har altid været kendt for sin eviggyldige udvikling og disse mange tiltag i 2018 kan blot slå fast, at det har hun bestemt i sinde at blive ved med.

Jubilæumsturné
Anne Linnet udgav for 30 år siden det legendariske album “Jeg Er Jo Lige Her”. Et værk spækket med hits der sidenhen blev klassikere. Sangen “Forårsdag” er en af dem, og netop den sang blev tidligere på året modtager af Carl Nielsens ærespris. “Jeg Er Jo Lige Her ” ligger stadig i top 5 af de bedst sælgende albums i Danmark nogensinde.

Mange danskere er igennem årene blevet berørt af disse sange, og albummet har rejst gennem generationer og bibeholdt sin konstante aktualitet. Og derfor er det oplagt, det er netop dette værk, som Anne Linnet tager udgangspunkt i, når hun atter drager på turné gennem Danmark. For mange bliver disse koncerter en nostalgisk rejse og for andre et første møde med de rørende sange.

Alle, der har lyst til at opleve den fantastiske og evigt aktuelle sangerinde live, bør ikke snyde sig selv for at nyde koncerten den 21. marts i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Billetterne sælges på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter og fra www.gkkultur.dk. Du kan reservere dine billetter inden afhentning på billettelefon 55 88 39 50.

Foto: PR