Hele Næstveds yndlingsdrage Næssi elsker fest, musik og ikke mindst glade børn. I 2017 lavede han derfor sin helt egen musikklub, så alle Næstveds børnefamilier kan danse og synge med til hele fem skønne børnekoncerter – fire af dem med professionelle børnebands og én med Næssi og Ulla Abdullas Cocobongoband til nytårskoncerten – alt sammen proppet med spændende musikgenrer og god stemning for børn mellem 4-9 år. Det er meget simpelt at blive medlem af klubben og alle er velkomne!

Foto: Grønnegades Kaserne Kulturcenter

Sidste sæson af Næssis Musikklub var en stor succes med fire fremragende børnekoncerter ud over den traditionsrige Næssis Nytårskoncert, som er den eneste faste bestanddel af musikklubben, og som næsten altid er udsolgt.

Derfor vender Næssis Musikklub, der primært henvender sig til børnefamilier med børn mellem 4-9 år, selvfølgelig stærkt tilbage til efteråret med et nyt forrygende program, som byder på stor musikalitet, imponerende alsidighed og børnevenlig atmosfære på én og samme tid.

Få en smagsprøve på livets koncertoplevelser
De fire familiekoncerter præsenteres i samarbejde med det nationale kompetencecenter LMS, Levende Musik i Skolen. Hvert år sørger de for familie- og skolekoncerter for over 250.000 børn på baggrund af deres imponerende katalog af nøje udvalgte, professionelle musikere, som excellerer i at skabe gode, oplevelser med levende musik for børn i hele Danmark. I Næstved Kommune har skolebørnene i flere år nydt godt af de mange koncerter, og familiekoncerterne er tænkt som en kulturel brobygning fra skolerne til familier og byens kulturliv i øvrigt.

“Jeg er rigtig glad for at kunne tilbyde LMS’ Familiekoncerter, som en del af Næssis Musikklub. Det er en skøn mulighed for børnehavebørnene for at give mor og far en smagsprøve på de koncertoplevelser, der venter dem igennem deres skoleliv,” fortæller en begejstret børnekulturkonsulent Katrine Gjesing og fortsætter: “De yngste skoleelever kan ligeledes vise en flig af de alsidige, musikalske oplevelser de får i skoletiden – alt sammen med de musikalske møder og inspiration til selv at opsøge flere koncert- og kulturoplevelser i fokus.”

Foto: Grønnegade Kaserne Kulturcenter

Åbent i Børnekulturhusets værksteder
Alle koncerterne starter kl. 11.00, men allerede fra kl. 9.30, er der aktiviteter og leg i Børnekulturhuset på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Her kan man som familie lave kreative ting sammen i Børnekulturhusets værksteder, hvor man også kan dyste mod Børnekulturhusets digitale biller, som skal bekæmpes med skumbolde.

Billetsalget til Næssis Musikklub samt de enkelte koncerter er i gang og kan købes på www.gkkultur.dk eller ved at besøge billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på tlf. 5588 3950. Læs mere om Næssis Musikklub på www.naessi.dk/musikklub.

Program for Næssis Musikklub 2018/19

Drums Across
Søndag den 23. september kl. 11.00
Den nye sæson af Næssis Musikklub sparkes i gang med en fest af en rytmisk koncert med tre meget dygtige og sammenspillede trommeslagere, som tilsammen udgør trioen Drums Across. Med over 20 års erfaring på scenen går de tre multiinstrumentalister nye veje med deres koncert, hvor sangene er indøvet på forhånd, men hvor det musikalske arrangement først bliver til på scenen. Glæd jer til kaospedaler, sampling på scenen, guitar, bas, keyboards og alverdens percussion til en kreativ og sjov koncert.

Moussa Diallo Trio
Søndag den 11. november kl. 11.00
Glæd jer til at opleve en fremragende anderledes musikoplevelse med Moussa Diallo Trio, som med koncerten “Der var engang” levendegør en ældgammel afrikansk fortælletradition og genskaber den magi, Moussa Diallo selv oplevede som barn, da hans bedstemor fortalte ham eventyr under stjernehimlen i Mali. De sjove og humoristiske barndomseventyr bliver her fortalt gennem medrivende musik, som spilles på traditionelle maliske instrumenter. Publikum bliver selvfølgelig inddraget aktivt og går uden tvivl glade derfra.

Næssis Nytårskoncert
Søndag den 13. januar kl. 11.00
Så er et nyt år i gang, og det skal da fejres. Sammen med Ulla Abdullas Cocobongoband giver Næssi den gas på scenen i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter til den traditionsrige nytårskoncert. Husk danseskoene og jeres Næssi-bamser!

Sax Kontra Bas
Søndag den 24. februar kl. 11.00
Oplev et imponerende repertoire af jazz, rockabilly og freeform når Sax Kontra Bas kommer på besøg i Musikstalden til Næssis Musikklub. Der er musikalsk mobning på programmet når den blærede bassist driller saxofonisten, fordi hans instrument er beskidt og skrammet. Og hver gang den stakkels saxofonist går ud for at vaske sin saxofon, bliver den en anelse mindre, og til sidst er den store tenor blevet til en lille sopran.

Svøbsk
Søndag den 31. marts kl. 11.00
Der er lagt op til et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller sæsonens sidste koncert i Næssis Musikklub. Violinens toner vækker harmonikaen til live, trommerne lokkes frem og klaveret bliver slået op. Svøbsk har de sidste fem år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de supplerer hinanden på smukkeste vis – en blanding af traditionel og moderne folkemusik virtuost fremført med legende lethed.