Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet Jul 23, 2018 til Jul 31, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

En 49-årig kvinde fra Næstved blev mandag eftermiddag kvæstet i et færdselsuheld, der skete på Mønbroen klokken 15.37. En lastbil, der var på vej mod Møn, skulle møde en anden lastbil på broen, men ramte ved forbikørslen kantstenen og fortsatte over i den modkørende vejbane. Her ramte lastbilen frontalt ind i en varebil med den 49-årige kvinde ved rattet. Broen var spærret for trafik frem til klokken 20.19, hvor der var ryddet op efter uheldet. Chaufføren i lastbilen var en 25-årig mand fra Stege, der ikke kom noget til ved ulykken, mens den 49-årige kvinde blev overført til rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser.

Tirsdag klokken 14.15 skete der et færdselsuheld på Ny Præstøvej lidt uden for Mogenstrup. En lastbil med en 51-årig mand fra Lundby ved rattet kom kørende fra Næstved mod Mogenstrup, da en modkørende bil af endnu uafklarede grunde kom over i den modsatte vejbane, hvor den ramte lastbilen og blev stærkt beskadiget. Føreren af den anden bil var en 55-årig mand fra Næstved, og han måtte flyves til rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser, mens der ikke skete noget med lastbilchaufføren. På grund af uheldet var vejen spærret frem til klokken 16.17, hvor det ene spor igen var farbart.

En 50-årig mand fra Holeby skød og dræbte fredag en 56-årig mand fra Rødby. Den 51-årige fortalte selv til en politibetjent, at han havde dræbt en mand. Politiet kørte til det sted, manden fortalte, han havde efterladt liget, og her fandt de liget af en 56-årig mand. Den 50-årige blev lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Fredag morgen klokken 9.13 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld på Skelbyvej ved Ustrup. En personbil var pludselig kørt over i modsatte vejbane og kollideret med en traktor. Den 20-årige mand, som stammer fra Sydsjælland, i personbilen kom så slemt til skade ved sammenstødet, at han ganske kort efter blev erklæret død af en læge fra en lægehelikopter. De pårørende er underrettet om dødsfaldet. Traktorens chauffør var en 22-årig mand fra Vordingborg, og han slap fra sammenstødet uden fysiske skader. Vejen var spærret frem til kort efter klokken 11, hvor det igen var muligt at passere uheldsstedet.

NÆSTVED: Bøder for at have hash
Mandag eftermiddag var en politipatrulje på Grønnegades Kaserne i Næstved, og ved en af bygningerne sad tre unge, som ikke umiddelbart var så henrykte ved synet af politiet. Den ene – en 22-årig mand fra byen – havde en klump hash på 3,6 gram, mens en 19-årig mand fra Herlufmagle havde 0,5 gram hash. I en busk fandt politibetjentene yderligere en lille klump hash, men den var der ingen, der ville kendes ved. De to mænd blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og de kan nu vente en bøde på 2.000 kroner hver.

NÆSTVED: Råbte op udenfor politistationen
Fredag formiddag ventede flere personer uden for politistationen i Næstved på en bekendt, som var til afhøring. Det gik ikke stille af, og flere gange var de tilstedeværende blevet bedt om at dæmpe sig lidt, men det havde ingen stor effekt. En fandt anledning til at kalde en betjent for “svans”, og han blev derfor anholdt klokken 10.44 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Det var en 20-årig mand fra Slagelse, og han blev løsladt efter afhøring klokken 11.50.

NÆSTVED: Grøn ’18 var en fest
Grøn ’18 blev afviklet i Næstved lørdag, og det var med enkelte undtagelser en fest for de deltagende. Dels var der udsolgt, dels holdt vejret til først på aftenen, hvor en tordenbyge rullede hen over festpladsen. Politiet var naturligvis til stede og måtte træde i karakter et par gange: En 25-årig mand fra Korsør blev klokken 16.25 bortvist og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, da han havde 0,5 gram kokain med, som han forsøgte at komme ind på pladsen med.Klokken 16.50 ragede en 33-årig kvinde fra Næstved uklar med en anden kvinde, som hun skubbede til. Den 33-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.En 32-årig mand fra Næstved blev anholdt klokken 19.20 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen efter at have givet en 25-årig kvinde en knytnæve i ansigtet. Der havde forud været nogle uoverensstemmelser imellem parterne.

NÆSTVED: Brændte haveaffald af
En 68-årig mand fra Næstved blev søndag eftermiddag sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet. Han var i gang med at brænde haveaffald af i en trillebør, der stod ved et hus på Militærvej i Næstved. Det resterende bål blev slukket, og den 68-årige kan nu forvente at få et bødeforelæg for overtrædelsen.

NÆSTVED: Grillede – og blev sigtet for at overtræde afbrændingsforbuddet
Onsdag klokken 17.20 fik politiet en anmeldelse om, at en familie på udflugt havde gang i en grill ved kanalen på Skydebanevej lidt uden for Næstved. Da politiet tjekkede op på anmeldelsen viste det sig, at det var en mindre grill, som imidlertid stod på et underlag af tørt græs og med flere buske nærheden. En 38-årig mand fra Næstved blev sigtet for overtrædelse af brandlovgivningen.

FENSMARK: Forsøg på indbrud i en varebil
Tirsdag klokken 2.19 fik politiet en anmeldelse om, at der netop var en tyv, der havde forsøgt at bryde en varebil op, der holdt i Højmosen i Fensmark. Tyven havde forsøgt at klippe to døre op, men blev overrasket af en forbipasserende og stak af. Han efterlod en bil på stedet: En Audi A6 3,0 TDI, som var forsynet med falske nummerplader. Til gengæld var der nogle kasser med elværktøj i bilen, som nu skal undersøges nærmere. Audien er blevet taget i forvaring af politiet.Tyven beskrives som: Mand, ca. 30-40 år gammel, omkring 180 cm høj og almindelig af bygning. Han havde lyst, kort hår og havde jeans og en stor hættetrøje på.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt eller som har oplysninger om Audien.

TAPPERNØJE: Vejvrede gik ud over 50-årig kvinde
En 50-årig kvinde fra Tappernøje kørte mandag eftermiddag ad Vildtbanevej mod Hovedvejen i Tappernøje, da hun så en bil nærme sig bagfra med høj hastighed. Da hun standsede op i krydset ved Hovedvejen, havde den anden bilist indhentet hende, og føreren for ud af bilen og sparkede en bule i den 50-åriges bil. Han kommenterede højlydt hendes kørsel, som han helt klart ikke var tilfreds med, inden han fræsede fra stedet. På baggrund af registreringsnummeret var det imidlertid ikke vanskeligt for politiet at finde frem til den vrede bilist. Det var en 25-årig mand fra lokalområdet, og en politipatrulje aflagde ham en visit mandag aften. Her blev han sigtet for hærværk, og da der lugtede af hash i huset, gennemførte politiet en ransagning på stedet. Der blev fundet en peberspray, en klump hash på 3,6 gram og 1,4 gram skunk, og den 25-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

FENSMARK: Forsøg på indbrud i en varebil
Tirsdag klokken 2.19 fik politiet en anmeldelse om, at der netop var en tyv, der havde forsøgt at bryde en varebil op, der holdt i Højmosen i Fensmark. Tyven havde forsøgt at klippe to døre op, men blev overrasket af en forbipasserende og stak af. Han efterlod en bil på stedet: En Audi A6 3,0 TDI, som var forsynet med falske nummerplader. Til gengæld var der nogle kasser med elværktøj i bilen, som nu skal undersøges nærmere. Audien er blevet taget i forvaring af politiet.

NÆSTVED: Kastede sten efter tog
I gamle dage havde statsbanerne et slogan, der sagde, at i toget er tiden din egen. Det tog to knægte lidt for bogstaveligt lørdag aften klokken 23.58, da de kastede med sten mod et holdende tog og mod reklameskilte på perronen. Helt så frit skal sloganet næppe fortolkes, og en patrulje kørte til stationen, men to gerningsmænd var forduftet.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Holme-Olstrup Landevejen Lejlighed Mandag klokken 13.30-13.35 Ur af mærket Omega
Næstved Fodbygårdsvej Hus Lørdag klokken 10 – mandag klokken 8 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Johanne Korchs Vej Hus Torsdag klokken 13.30 – lørdag klokken 13 Sølvtøj og smykker
Næstved Johanne Korchs Vej Hus Fredag klokken 10 – lørdag klokken 14.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Skovbrynet Lejlighed Søndag klokken 0.06 Koncertbilletter
Glumsø Søvænget Lejlighed Onsdag klokken 8 – tirsdag klokken 23.10 Pung med kontanter og sundhedskort
Næstved Bækgårdsvej Hus</t d> Onsdag klokken 3 – mandag klokken 9 Sølv MacBook 12″, Guld Macbook 12″, dankort, diverse smykker og kontanter
Mogenstrup Toften Hus Søndag klokken 12 – tirsdag klokken 16 Guldsmykker
Næstved Præsteengen Hus Lørdag klokken 13 – lørdag klokken 11 To armlænker i guld, en armring i guld, en forlovelsesring i guld, en ring i rødguld med sten, Dagmarkors i guld med guldkæde og guldvedhæng i cirkelform

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Næstved Østre Ringvej Klokken 1.20-15.15 ATK 1680 84 60 km/t 89 km/t Syv klip
Tappernøje Strandvejen Klokken 7 – 13.15 ATK – bestilt færdselskontrol 420 72 50 km/t 92 km/t Otte klip og to betinget frakendelser
Mogenstrup Præstø Landevej Klokken 11-13.46 ATK 675 16 60 km/t 87 km/t Et klip
Næstved Hammervej, Lov Klokken 13.55-17.05 ATK -bestilt færdselskontrol 52 6 50 km/t 74 km/t Et klip
Næstved Havnegade Klokken 14.20-20 ATK – bestilt færdselskontrol 1495 135 50 km/t 100 km/t 12 klip og tre betingede frakendelser