Den 3. juli slår Greenzone by Oppermann dørene op på sin nye adresse på Hjultorvet 6.

Den holistiske klinik og butik har haft til huse på Farimagsvej 27 i godt et år, men allerede nu er pladsen blevet for trang, da der gennem det sidste år allerede er oprettet en stor kundekreds fra hele Sjælland, som med stor succes har gjort brug af de mangfoldige behandlinger hos Mette My Oppermann.

Mette som er indehaver af butikken, udfører blandt andet forskønnende ansigtsbehandlinger og balancerende zoneterapi/øreakupunktur. Alle produkter der anvendes til behandling og forhandles i butikken er økologiske.

Udover kosttilskud og hudpleje vil man kunne købe naturlige sten og krystaller. Den nye spændende butik er indrettet efter feng shui metoden.

Du finder mere information på Instagram @greenzonebyoppermann.