Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 25. juni til den 3. juli 2018. 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

TAPPERNØJE: Ung mand faldt af under studenterkørsel
En 19-årig mand fra ZBC i Næstved faldt lørdag klokken 15.41 ud af vognen, da han kørte studenterkørsel. På Sneserevej ved Tappernøje røg han ud over vognens rækværk med en hastighed på mere end 50 kilometer i timen. Han kom slemt til skade og blev straks fløjet til Rigshospitalet, hvor han stadig opholder sig. Politiet var senest søndag eftermiddag i kontakt med Rigshospitalet, og her var den 19-åriges tilstand stadig kritisk.

NÆSTVED: Den gale finger og en stribe grimme udtryk
En 43-årig mand uden fast adresse markerede sig godt og grundigt lørdag morgen klokken 5.12. Han var på Brandtsgade i Næstved, da han så sig ond i sulet på en patrulje. Han fremviste den længste finger på den ene hånd og ledsagede det med en perlerække af udtryk fra rendestenen: “Idioter”, “pansersvin”, og “fuck jer” fik han blandt andet sendt af sted. Den anden vej blev så sendt en anholdelse og en sigtelse for forstyrrelse af den offentlige orden. Den 43-årige mand blev løsladt klokken 8.10 lørdag morgen.

NÆSTVED: Hash af flere omgange
En 19-årig mand fra Fensmark blev fredag klokken 21.33 standset på Grønnegade i Næstved. Han havde 1,08 gram hash på sig fordelt i to poser, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Senere på natten – klokken 4.00 – var den gal på Grønnegade igen. En 22-årig mand fra Præstø havde tre pølsemandsposer med hver 0,5 gram hash, mens en 19-årig mand fra Haslev havde en enkelt pølsemandspose med 0,5 gram hash. De blev begge sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Dumme svin, melonkast og aggressivitet
På Farimagsvej i Næstved fredag klokken 22.48 gjorde en 21-årig mand fra Næstved flere gange brug af ukvemsord over for politiet. Både på offentlig vej og i patruljebilen kaldte han betjentene for “Dumme svin”, og han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Senere på aftenen – klokken 23.56 – indløb en anmeldelse fra en beværtning på Farimagsvej om, at den 21-årige tidligere havde skubbet til og slået ud efter både dørmand og andre gæster. Han havde også kastet en melon efter en gruppe foran beværtningen. Han blev derfor sammen med sigtelsen også tildelt forbud mod at komme på stedet i de kommende to år.

VORDINGBORG: Fik bat beslaglagt
En 19-årig mand fra Vordingborg gik fredag klokken 23.25 på Næstvedvej i Vordingborg med et baseballbat i hånden. En patrulje standsede ham ved rundkørslen ved Hovedakslen og bad ham aflevere battet. Det gjorde han uden at kny, og han blev derefter sigtet for overtrædelse af våbenloven.

SLAGELSE og NÆSTVED: Fandt hash og joints
Politiet blev onsdag klokken 20.54 tilkaldt til en lejlighed i Slagelse, hvor et par var blevet højlydt uenige. Ved politiets mellemkomst kom der ro på gemytterne, men politibetjentene fandt en klump hash på 18,95 gram og en joint på 1,31 gram hos en 25-årig mand. De ulovlig stoffer blev konfiskeret, og den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Klokken 21.08 var politiet i Grønnegade i Næstved, hvor der var flere unge samlet. En af dem – en 20-årig kvinde fra lokalområdet – var i færd med at forberede en joint, og hun blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Men hvad “koster” det at overtræde lov om euforiserende stoffer? Er det omkostningsfrit at blive taget med hash? Ifølge praksis er bøden første gang, man bliver taget med hash til eget forbrug på 2.000 kroner. Anden gang stiger bøden til 3.000 kroner og tredje gang koster det 4.000 kroner. Så det har altså en pris at have selv en nok så lille joint på sig.

FUGLEBJERG: Slagsmål førte til sigtelse for vold
Politiet fik tirsdag klokken 16.35 en anmeldelse om, at en 43-årig mand fra lokalområdet var blevet overfaldet af en anden mand. Striden skyldtes tilsyneladende uenighed om et lejemål, og der var blevet taget kvælertag på den 43-årige, og han blev kastet ind i en hæk og ned på jorden. Senere på aftenen sigtede politiet en 43-årig mand fra Haslev for volden.

NÆSTVED: En joint, MDMA og kokain
Der var flere, der havde haft fingrene i den forkerte krukke med substanser i bylivet i Næstved natten til onsdag. En 32-årig mand blev klokken 3.07 standset på Ramsherred, og det viste sig, at han havde 0,15 gram kokain på sig, så han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Samme skæbne led to mænd, der ellers befandt sig på det så uskyldigt lydende sted Kærlighedsstien ved Grønnegade. Det viste sig, at den ene – en 20-årig mand fra Køge – havde en halv joint på sig, mens en 19-årig mand fra Haslev havde 0,5 gram MDMA på sig. De to blev også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Næstved Blåbærvænget, Appenæs Hus Tirsdag klokken 10 – onsdag klokken 6.30 Pung med kontanter
Næstved Sct. Jørgens Park Lejlighed Onsdag klokken 23.15-23.30 Et nøglebundt
Fuglebjerg Palmevængevej Hus Klokken 13.35 Bilnøgle til VW Golf
Fuglebjerg Petersmindevej Hus Mandag klokken 11.30 Pung med indhold og mobiltelefon af mærket Microsoft Lumia
Næstved Ingemannsvej Hus Lørdag klokken 15 – søndag klokken 11.30 Sølvtøj
Næstved Jeppe Åkjærs Vej Hus Fredag klokken 18 – søndag klokken 11.20 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Jeppe Åkjærs Vej Hus Lørdag klokken
15 – søndag klokken 17
Ikke gjort op hvad der er stjålet

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Holme-Olstrup Landevejen Klokken 10.35 – 1630 ATK 3195 62 50 km/t 78 km/t 1
Fuglebjerg Rejnstrupvej Mandag kl. 16.00 – 19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 199 15 80km/t 118km/t 1
Næstved Sorøvej Mandag kl. 13.45 – 15.30 ATK 211 7 60km/t 78km/