Fantasifulde børn og voksne fra hele Danmark har deltaget i Ribenas store tegnekonkurrence, og nu er der blevet udvalgt fem finalister. Amalie Betin Vitale på 13 år fra Næstved har været så heldig at få udvalgt sin tegning. De fem finalister dyster nu om at få deres tegning trykt på den klassiske Ribena-flaske.

Det skriver Ribena til Dit Næstved.

Det skabte stor glæde hos familien i Næstved, da de i fredags fik beskeden om, at Amalies bidrag til Ribenas landsdækkende tegnekonkurrence er blevet udvalgt som en af de 5 finalister. Konkurrencen bliver afholdt i forbindelse med at den klassiske solbærsaft i år kan fejre sin 70 års fødselsdag i Danmark.

Flere hundrede har indsendt tegninger til konkurrencen, så det er noget helt særligt, at Amalies tegning er blevet udvalgt som en af de bedste. Nu krydser familien fingre for, at Amalies tegning går hele vejen og vinder konkurrencen.

”Jeg deltog i konkurrencen fordi jeg elsker at tegne.  Jeg tegnede tegningen, fordi Ribena skulle have en festlig tegning i anledning af de 70 år, fortæller Amalie Betin Vitale.

Amalies fine tegning. Foto: Ribena.

Mange tegneglade deltagere
Hos Ribena Danmark er man glade for den store interesse, der har været omkring tegnekonkurrencen, og de mange farverige og fantasifulde tegninger, der er blevet sendt ind. Faktisk har det har været svært at vælge mellem de mange flotte tegninger:

”Vi har fået rigtig mange fantastiske tegninger fra hele landet. Så det har været svært for os at skulle begrænse os til 5 blandt de hundredvis af flotte tegninger, vi har modtaget. Men nu synes vi, at vi har fundet de rigtige kandidater, der alle vil gøre sig godt på Ribenas fødselsdagsflaske,” lyder det fra Ribena Danmark.

Hos Ribena Danmark er er man særligt imponeret over, hvor kreative deltagerne har været. Blandt de mange tegninger er der både solbær-mænd, enhjørninger, fødselsdagsflag og fejring af Ribena.

Formålet med tegnekonkurrencen har også været at skabe hygge med farveblyanterne omkring spisebordet i de danske hjem. En analyse fortaget af Ribena Danmark viser nemlig, at danskerne gerne vil hygge mere omkring kreative ting og bruge mindre tid på tablets og telefoner, som mange synes stjæler familiehyggen.

Derfor håber man, at konkurrencen har givet flere blod på tanden til at udfolde deres kreative evner.

Stem på din favorit tegning
Fra den 1 – 10. juni kan man gå ind og stemme på finalisterne og den tegning, man synes skal vinde den store tegnekonkurrence.

Amalie og familien håber, at mange vil gå ind og stemme på hendes tegning. Får Amalies tegning flest stemmer kommer hendes tegning til at pryde Ribenas 70 års fødselsdagsflaske, og familien vinder en tur til LEGOLAND samt selvfølgelig et helt års forbrug af Ribena.

Man kan se de 5 finalister og afgive sin stemme på ribena.dk samt på Ribenas Facebookside fra i dag. Stemmer man, er man selv med i lodtrækningen om et års forbrug af Ribena saft.