Hos VISHOLM bliver du mødt af de to søstre Julie Klitgaard og Christina Visholm, der i november 2017 slog dørene op til deres flotte nye tøjbutik på Ramsherred 9. 

De to søstre har et skarpt øje for at finde lækkert tøj, der følger tidens tendenser, samtidig med at de fleste kan være med på prisen.

VISHOLM har fx et bredt udvalg af lækre kjoler i skønne prints og farver fra blandt andet Just Female, Minimum og Mödstrøm.

Få en flot løs kjole fra Minimum til 450 kr. eller en lækker maxi-kjole fra Mödstrøm til 1.200 kr. – perfekt til en af sommerens fester.

Butikken har generelt et bredt udvalg af tøj til både hverdag og fest. Her er masser af flotte t-shirts og nederdele til de varme sommerdage, skøn strik til de lidt køligere aftener og selvfølgelig jeans med en god pasform.

VISHOLMs facebookside kan du finde inspiration til, hvordan butikkens tøj, sko og accessories kan sættes sammen for at skabe det perfekte look. Hver uge finder du butikkens bud på “ugens sæt” på både Facebook og butikkens webshop.

Dit Næstved var på besøg i de to søstres flotte butik. Tag med på en tur rundt i butikken: