Kom og vær med i Næstved 4Hs familiehaver i herregårdshaven på Rønnebæksholm. Går du med drømmen om at være mere selvforsynende med grøntsager, frugt og bær til middagsbordet og madpakkerne, så er familiehaverne på Rønnebæksholm måske lige noget for din familie?

Det skriver Rønnebæksholm til Dit Næstved.

I foråret 2017 fik Næstved 4H muligheden at tilbyde familiehaver på Rønnebæksholm.

“Rammerne i Herregårdshaven er fantastiske,” fortæller formand Tina Pedersen og forsætter “At se hvor stor forundringen er blandt børnene, fra der bliver sat et lille frø i jorden, til der kan høstes og spises er skønt. Samtidig indtræffer en ro, og der er tid til fordybelse og nærvær når man går rundt herude” afslutter Tina.

Ud over at passe sit havestykke er der bl.a. tid til at lege, lave bålmad og fællesspisning. Der bliver let skabt et fællesskab blandt børn og voksne på tværs af alder, oprindelse og baggrund.

Familiehaven er netop startet op i april, og det er stadig muligt at komme med. Man mødes hver tirsdag frem til efterårsferien.

For at være med i haverne, skal du tilmelde dig via www.4h.dk.