En tvillingetjeneste i form af et Hollywood-soundtrack blev startskuddet til nye strømme i den populære pop-kunstners musikkarriere. Rasmus Walter er netop nu aktuel med to spritnye engelsksprogede numre – glæd jer til at opleve de nye, engelske samt alle de danske hits når Rasmus Walter spiller til Open Air lørdag den 16. juni på Grønnegades Kaserne Kulturcenter.

Det skriver Grønnegades Kaserne Kulturcenter til Dit Næstved.

Efter 7 års succes på dansk med 4 albums og en række kæmpehits som “Endeløst” og “Dybt Vand”, synger Rasmus Walter nu på engelsk for første gang i sin solokarriere.

Han har netop udgivet de to første numre i en kommende række af nye sange, som er kommet til verden på baggrund af en tjeneste Rasmus gjorde for sin tvillingebror, Hollywood-instruktøren Anders Walter.

“Anders bad mig skrive en sang til soundtracket til sin første Hollywood-film “I Kill Giants” og det blev startskuddet til endnu en forandring.

Det føltes så naturligt som at trække vejret og jeg kunne ikke stoppe igen. Jeg har det seneste år skrevet mere end tredive sange – alle på engelsk.”

Nyt sprog – samme lyd
På trods af stilskiftet kan trofaste fans af Rasmus Walters danske musik dog stadig ånde nogenlunde lettet op. Med “Heart of Stone” og “Restart” er det nemlig øjensynligt kun sproget, der er nyt. Walter holder stadig fast i den sprøde pop-lyd, der har gjort ham så populær i hele Danmark.

Det up-beat tempo parret med de eftertænksomme tekster skinner klart igennem og bygger dermed fint videre på den aarhusianske sangskrivers allerede imponerende bagkatalog.

Ud under åben himmel
På Grønnegades Kaserne Kulturcenter hilses den nye musik hjerteligt velkommen og bygger blot oven på den allerede massive forventningsglæde, som huserer i de historiske bygninger i disse dage, hvor der tælles utålmodigt ned til hele tre skønne dage med koncerter og VM-fodbold under åben himmel.

Ud over Rasmus Walter byder lørdagens program også på en smeltedigel af pop, rock og soul fra én af Danmarks nyeste stjerneskud IAMJJ, som har høstet så prominente sammenligninger som Leonard Cohen og Nick Cave. Efter VM-kampen på storskærm fyrer Den Danske Mafia op for heavy-udgaver af John Mogensens største hits, og folkefesten i Næstved er dermed komplet.

Billetter til Open Air-dagene koster blot 100 kr. pr. dag i forsalg og kan findes på www.gkkultur.dk eller på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Der kan også reserveres billetter på tlf.: 5588 3950.