Tidligere i år modtog indehaver af Engbork, Helle Engbork, meget velfortjent Iværksætterprisen 2018. Siden tøjbutikkens start i 2015 har hun med stor succes skabt et trendy og stilfuldt univers, der er populært langt ud over Næstveds grænser. 

Helle Engbork har med sikker hånd plukket et udvalg af både indenlandske og udenlandske mærker, der rammer tidens tendenser spot on.

I den skønne butik finder du et væld af farverigt tøj, skønne sko og flotte accessories i lækre mærker. Der er masser, der kan friste – ikke mindst dem, der ikke er bange for at skille sig ud fra mængden.

Med et prisleje, der spænder bredt, har de fleste tilmed mulighed for at blive klædt lækkert på under Helle og hendes personales kyndige og inspirerende vejledning. Kombiner eventuelt et af de lidt dyrere items med nogle af de lidt billigere og få et smart look, der er til at komme til for penge.

Hos Engbork finder du fx de populære danske mærker Mads Nørgaard, Sofie Schnoor, Lollys Laundry og Coster Copenhagen, der alle har deres helt eget meget feminine udtryk. Fødderne kan også blive klædt på til både hverdag og fest med sko fra blandt andet Shoe the Bear, som altid er garant for et lækkert, unikt design.

Butikken rummer generelt mange populære mærker, som du kan få et overblik over på butikkens stilede webshop.

Dit Næstved var forbi Engborks flotte og inspirerende butik. Tag med indenfor: