OPEN AIR på Grønnegades Kaserne Kulturcenter bliver større end nogensinde før. Det står klart efter det blev annonceret i sidste uge, at festen fra torsdag og fredag fortsætter ufortrødent lørdag den 16. juni.

Sløret kan nu løftes for dagens program: Popstjernen Rasmus Walter og det unge stjerneskud IAMJJ sørger for musikken og dagen parres med storskærmsvisning af VM-kampen Danmark-Peru.

Det skriver Grønnegades Kaserne Kulturcenter til Dit Næstved.

Med allerede næsten 2000 billetter solgt til torsdag og fredag udvides årets OPEN AIR på Lave Ridebane med en ekstra dag. Lørdag den 16. juni kommer til at byde på pop, rock og soul af høj klasse fra to store danske navne – én allerede etableret og den anden stærkt på vej mod toppen.

Garvet pop med rockbaggrund
Dagens store musikalske trækplaster må siges at være den tidligere Grand Avenue-forsanger og nuværende solo-stjerne Rasmus Walter. Siden han første gang indtog den danske musikscene på egen hånd i 2011, er tingene gået stærkt for den 40-årige sangskriver fra Aarhus.

Med en lækker blanding af ørehængende hits, eftertænksomme sangtekster og übercool fremtoning har han charmeret sig ind hos rigtig mange danskere gennem de sidste 7 år. I denne tid har han udgivet hele 4 succesfulde albums og udkommet med kæmpehits som “Endeløst” og “Dybt Vand”.

Mørkemand på himmelfart
Inden Rasmus Walters storslåede pop-fest på Lave Ridebane, indtages scenen tidligere på eftermiddagen af en ung, dansk musiker, der gemmer sig bag kunstnernavnet IAMJJ. Han er på vej frem i høj fart for tiden, og med sin mørke, hæse stemme og dybfølte tekster, føres tankerne naturligt over mod verdensstjerner som Nick Cave og Leonard Cohen.

Med sammenligninger som disse, skrues forventningerne automatisk i top. IAMJJ har dog rigeligt format til at indfri dem og vi spår den 24-årige dansker en stor fremtid på både den danske og internationale musikscene. Han udgiver sit debutalbum om kort tid og singlen “Homer” hitter for tiden overalt.

Roliganfest i vente
Efter en eftermiddag fyldt med store musikoplevelser tændes der for storskærmen og skrues op for fodboldstemningen når Danmark møder Peru kl. 18.00 til deres første gruppekamp ved VM i Rusland.

Der er dermed sikret en fremragende stemning hele lørdagen. Dette skal gerne fortsætte så længe så muligt. Derfor fyres der igen op for musikken når de danske drenge er færdige med at banke Peru. Denne kunstner offentliggøres dog først på et senere tidspunkt.

Billetter kan købes gennem www.gkkultur.dk eller ved at besøge Grønnegades Kaserne Kulturcenters billetkontor. Billetter kan ligeledes reserveres via billettelefonen på 5588 3950.