Aynur Yildiz, Holsted/Næsted, og Maria Ploug, Mogenstrup, er ansat som forsikringsrådgivere på GF Forsikrings kontor i Næstved, der servicerer kunder i hele det sydsjællandske område.

Det kundeejede GF Forsikring ansætter som led i en generel udvidelse af kontoret, fordi kundeporteføljen er vokset.

Aynur er 37 år og kom som 3-årig fra Tyrkiet til Næstved, så hun har et stærkt lokalt kendskab. Hun har 19 års erfaring i forsikringsbranchen, senest som rådgiver hos Tryg, og før var hun nogle år hos PFA Pension.

Hos GF Sydsjælland får Aynur både ansvar for private kunder og erhvervskunder.

Privat er Aynur gift og har 3 børn. Når tiden tillader det, træner Aynur selv lidt fitness, men ellers er det især børnenes interesser som fylder i fritiden, hvor spejder og svømning er på det ugentlige program.

Maria er 36 år og har mange års erfaring i forsikringsbranchen, bl.a. 11 år hos Tryg. De sidste 2 år har hun haft en afstikker til ejendomsmægler-branchen, hvor hun har solgt ejendomme i Næstved og omegn. Hos GF Sydsjælland får hun både ansvar for private kunder og erhvervskunder.

Maria er født og opvokset i Næstved. Nu bor hun i Mogenstrup lige uden for Næstved med sin mand og 2 børn. I fritiden er hun fodbold-mor og er bl.a. hjælpetræner i sin søns fodboldklub.

     
Aynur Yildiz og Maria Ploug. Foto: Alex Tran.