Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Næstved Kommune i tidsrummet fra den 20. februar til den 27. februar 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

HÆNDELSER
NÆSTVED: Chokoladeglade butikstyve
I går klokken 15.50 blev to chokoladeglade butikstyve tilbageholdt i Kvickly på Kvægtorvet i Næstved. De havde stjålet temmelig meget chokolade. Da politiet undersøgte deres bil, blev der fundet yderligere 145 plader chokolade og mere end 700 3-pakker tyggegummi. De to mænd, der begge er 24 år og fra Rumænien blev anholdt og sigtet for butikstyveri.

NÆSTVED: Mand stukket i maven
Politiet fik fredag klokken 15 en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket i maven i en ejendom på Karrebækvej i Næstved. Det var en 63-årig mand, som kort efter blev fløjet til behandling på rigshospitalet. Politiet anholdt klokken 15.15 en 37-årig mand, som lørdag blev fremstillet i grundlovsforhør, hvor han blev varetægtsfængslet frem til den 21. marts. Den 37-årige er sigtet for forsøg på manddrab.

NÆSTVED OG SLAGELSE: Lang eftersættelse
Natten til søndag klokken 2.21 kom en sort bil kørende ad Farimagsvej i Næstved med meget høj fart. Det så et par betjente på patrulje og gav tegn til bilisten om at standse. Men den sorte bil fortsatte over for rødt lys og kørte videre gennem byen ad Slagelsevej stadig med alt for meget fart på. Bilisten fortsatte til Fodby og videre til Vallensved. I Fuglebjerg kørte den sorte bil over to sømmåtter, som politiet havde lagt ud, men bilisten fortsatte på flade dæk. På Byskovvej i Slagelse klokken 2.52 lykkedes det politiet at få standset bilisten, som var en 20-årig mand fra Slagelse-området. Han blev anholdt og sigtet efter færdselsloven, for at køre i påvirket tilstand og for at have forvoldt fare for liv eller førlighed.

NÆSTVED: Kørte ræs på p-plads
Politiet fik fredag klokken 23.38 en anmeldelse om, at flere biler kørte ræs på p-pladsen ved Arena Næstved på Ved Stadion. Da politiet kort efter ankom til stedet, var der fire biler og nogle unge mennesker, og en enkelt fører blev sigtet for overtrædelse af færdselslovens bestemmelser.

HERLUFMAGLE: Lastbil med 200 grise væltede
En lastbil med påhængsvogn, som var lastet med ca. 200 grise, væltede torsdag formiddag på Skelbyvej uden for Næstved. Føreren af lastbilen – en 50-årig mand fra Horslunde – overså tilsyneladende en personbil, der holdt på Skelbyvej og ventede på fri bane til at svinge til venstre ad Ulstrupvej. For at undgå at køre ind i personbilen, slog lastbilchaufføren et slag ud i vejkanten, og formentlig på grund af den bløde rabat væltede påhængsvognen og landede i grøften, kun kort afstand fra en ejendom. En tilkaldt dyrlæge måtte aflive nogle grise på stedet, mens andre var døde ved uheldet. En alkometertest af den 50-årige viste, at han var påvirket af spiritus, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

NÆSTVED: Røveri mod to supermarkeder
To supermarkeder var tirsdag aften udsat for røveri. Klokken 20.37 kom en mand ind i Netto i Gelsted og råbte “Money, money”. Han truede kassemedarbejderen med en pistollignende genstand og så fik han udleveret et mindre beløb i kontanter.Klokken var 21.07, da en røver – formentlig den samme mand – kom ind i butikken Min Købmand på Ny Præstøvej i Næstved. Også her råbte han “Give me the money” og truede en medarbejder med en pistol. Røveren fik udleveret nogle kontanter, inden han stak af fra stedet. Gerningsmanden beskrives som lys i huden, han havde en mørk hættetrøje på, hvide Adidas joggingbukser med hvid stribe og en sort elefant huse. Røveren var omkring 30-40 år og ca. 190 cm høj. Han talte engelsk, men med dansk accent.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt på gerningstidspunktet.

NÆSTVED: Røveri mod to supermarkeder
To supermarkeder var tirsdag aften udsat for røveri. Klokken 20.37 kom en mand ind i Netto i Gelsted og råbte “Money, money”. Han truede kassemedarbejderen med en pistollignende genstand og så fik han udleveret et mindre beløb i kontanter.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Fuglebjerg Tystrupvej Hus -Mandag klokken 23.14 Inventar
Herlufmagle Smedebakken Hus Fredag klokken 13 – fredag klokken 19.30 Smykker
Herlufmagle Tranevænget Hus Fredag klokken 12 – søndag klokken 16.45 Umiddelbart intet stjålet
Næstved Gallemarksvej Hus -Fredag klokken 00.04 Umiddelbart intet stjålet
Tappernøje Fasanvænget Hus Lørdag klokken 21 – søndag klokken 09.20 Gavekort samt diverse indbo
Tappernøje Hovedvejen Hus Søndag klokken 12 – onsdag klokken 16.55 Umiddelbart ikke stjålet noget
Herlufmagle Plantagevej, Tybjerglille Bakker Hus Søndag klokken 11.30-20.45</t d> Smykker og et armbåndsur
Herlufmagle Søgårdsvej, Gelsted Hus Søndag klokken 11-18.15 Ikke umiddelbart stjålet noget
Næstved Glentevej Lejlighed Lørdag klokken 17.40-17.45 Et hardballgevær
Tappernøje Strandvejen, Bækkeskov Hus Søndag klokken 18 – lørdag klokken 18.40 Ikke umiddelbart stjålet noge4t

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Næstved Nygårdsvej Klokken 07.40-08.05 Skoletilsyn: Ingen sigtelser

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sandved Skælskør Landevej Onsdag klokken 13.35-19.45 ATK 686 66 80 km/t 126 km/t 6 klip
Næstved Østre Ringvej Tirsdag klokken 05.40-11.50 ATK 2796 45 60 km/t 86 km/t 2 klip
Næstved Vordingborgvej, Sipperup Lørdag klokken 11.30-20.15 ATK 1144 56 60 km/t 100 km/t Ni klip og en betinget frakendelse
Næstved Østre Ringvej Søndag klokken 13.50-20.15 ATK 3440 137 60 km/t 91 km/t 10 klip